Bir yaşam tarzı markası olan Lexus, yeni modellerinin şıklığını Faruk Saraç 2022/23 kış koleksiyonu ile bir araya getirdi. Faruk Saraç’ın Etiler’deki showroomunda gerçekleştirilen davette, yeni kış koleksiyonu tanıtılırken Lexus’un yeni modelleri de sergilendi.

Murat Ertuğrul, Gözde Yurtsal, Alper Doğanbay, Kerim Kuyumcuyan, Uğurkan Erez, Oğuzhan Küçükoğlu gibi özel konukların katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikte, aynı zamanda Faruk Saraç’ın 41. Yılı da kutlandı. Her zaman değerli koleksiyonlara imza atan Faruk Saraç’ın 2022/23 kış koleksiyonu da konuklar tarafından yakından incelendi ve büyük beğeni topladı. Konuklar aynı zamanda Faruk Saraç’ın eşsiz kreasyonu ve özel dikimler hakkında da bilgiler aldılar.

Yeni koleksiyonla tanışan konuklar, aynı zamanda Lexus’un yeni modelleriyle de tanışma fırsatı buldular. Faruk Saraç showroom’unda yeni koleksiyonun zarif bir parçası gibi yerleştirilen Lexus modelleri de geceye şıklık kattı. Lexus geceye LC 500 süper coupe, NX SUV ve ES Sedan modelleriyle katıldı ve konuklara Lexus modelleri hakkında bilgiler paylaştı. Ayrıca bazı konuklar geceye Lexus modelleriyle katılım gösterdiler.

Bununla birlikte Lexus ile Faruk Saraç işbirliği, VIP müşterilerin Faruk Saraç showroom’una Lexus ayrılacağı ile taşınmasıyla önümüzdeki dönemde de devam edecek. Lexus, isteyen müşterilerini istedikleri zaman, Faruk Saraç showroomlarına getirerek, her zaman kendilerini ayrıcalıkla hissetmelerini sağlayacak.

Orhun Faruk Saraç, Faruk Saraç, Murat Ertuğrul

 

CEVAP VER