Kocaer Çelik çalışanlarının oluşturduğu Kocaer Steel Band, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’ne özel Menemen Sabahat Akşıray Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi’nde engelli çocuklara, ailelerine ve davetlilere konser verdi.

“Hayatın içinde biz varız” mottosuyla çalışan Kocaer Çelik, sosyal kulüpleri aracılığıyla hayatın her alanında artı değer sağlıyor. Kocaer Çelik’in çalışanlarından oluşan Kocaer Steel Band orkestrası 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde Menemen Sabahat Akşıray Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi’nde konser verdi.

Etkinliğe Menemen Kaymakamı Fatih Yılmaz, Menemen Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Çakmak, Menemen İlçe Emniyet Müdürü Gürcan Alev, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sibel Özer, ilçe protokolü ve 450’den fazla davetli katıldı. Çocukların da farklı gösterilerle sahne aldığı etkinlikte Kocaer Steel Band engelli çocuklara, ailelerine ve davetlilere keyifli anlar yaşattı.

Kocaer Çelik’in sosyal kulüpleri hayata dokunuyor

Sosyal aktiviteler ile çalışanlarının hayatlarına renk katmayı ve kulüpler aracılığıyla hayata dokunmayı amaçlayan Kocaer Çelik’te müzik, olta balıkçılığı, doğa ve gezi, bisiklet, futbol, kampçılık ve topluma hizmet olmak üzere 7 sosyal kulüp bulunuyor. Şirket bu sayıyı 15’e çıkarmayı hedefliyor.

CEVAP VER