Almanya’nın Frankfurt kentinde düzenlenecek 23. Karma Dövüş Şampiyonası, 2 Aralık Cumartesi akşamı 22.00’da seyirciyle buluşacak.

23. Karma Dövüş Şampiyonası, dörtlü turnuvayla Avrupa’nın önde gelen yeteneklerine ve ana karşılaşma olarak Karma Dövüş Şampiyonası 78.5 kg kickbox unvan karşılaşmasına ev sahipliği yapıyor. 64.5 kilogramda en iyi dört sporcu, kickbox kurallarıyla gerçekleşecek dörtlü turnuvada final mücadelesi verirken, FightBox HD’de bu karşılaşma canlı olarak izlenebilecek.

Ana karşılaşmada Hollanda’dan Regian Eersel -78.5 kilogramda son şampiyon Darryl Sichtman ile Karma Dövüş Şampiyonası kickboks ünvan mücadelesine hazırlanıyor. Eersel, 21. Karma Dövüş Şampiyonasında kırılan burnuna rağmen dörtlü turnuvayı kazandı. Şimdi ise bu ünvan karşılaşmasında, bu kategorideki en tehlikeli dövüşçülerden biri olan şampiyonla karşılaşmaya hak kazandı. Ayrıca karma dövüş şampiyonasının yıldızı ve eski K-1 World Max şampiyonu Enriko Kehl, kıdemli dövüşçü Warren Steyelmans ile karşı karşıya geliyor.

CEVAP VER