Türkiye Kadınlar Futbol Süper Ligi’nde zirvede yer alan iki takımın mücadelesinde kazanan Ankara Büyükşehir Belediyesi FOMGET takımı oldu.

Haftaya lider olarak giren Galatasaray Petrolofisi ile Ankara Osmanlı Stadyumunda karşılaşan Başkent temsilcisi maçı 1-0 kazanarak puanını 25 yaptı ve ligin ilk devresini lider olarak tamamladı. Bu sonuçla Galatasaray Petrolofisi takımı ise 24 puanda kaldı. Liderlik mücadelesi veren iki takım arasında oynanan maç son derece çekişmeli geçti. Maçın tek golünü 15. dakikada  Yuliia attı. Kalan dakikalarda  başka gol olmayınca karşılaşmayı 1-0 kazanan Ankara Büyükşehir Belediyesi FOMGET takımı 25 puanla ilk devreyi lider olarak tamamladı.

Ligin ilk devresinde istedikleri sonuçları aldıklarını belirten FOMGET Kulüp Başkanı Akmet Öksüz “9 maçta 8 galibiyet ve 1beraberlik aldık. Ligin tek nağmağlup ekibiyiz. Bu bizleri gerçekten gururlandırıyor. Emeklerimizin karşılığını almak çok güzel. Ligin ikinci yarısı için planlamalarımızı yaptık. İkinci devreye en iyi şekilde hazırlanıp 2. devreyi de zirvede tamamlamak istiyoruz. Ardından da 100. yılda Ankara’ya şampiyonluk kupasını getirmek en büyü k arzumuz. Ligin ilk devresinde ortaya koyduğumuz bu büyük başarıda emeği geçen tüm ekibimizi gönülden kutluyorum” şeklinde konuştu. Diğer yandan ligin ilk devresinde 13 gol atan FOMGET takımından Daria ligin en fazla gol atan ismi oldu. Ankara FOMGET takımı ikinci devre hazırlıklarını Yeniket’de bulunan ve geçtiğimiz günlerde yenilenen tesislerde yapacak.

CEVAP VER