Salon: Haldun Alagaş

Hakemler: İlhami Şenyurt, Turgay Çildir

İBBSK: Uğur Güneş, Caner Pekşen, Emre Berat Fırat, Özkan Hayırlı, Serhat Çoşkun, Batuhan Avcı (Beytullah Hatipoğlu, Caner Çiçekoğlu, Berkan Eryüz, Caner Pekşen, Abdülsamed Yalçın)

Halkbank: İbrahim Emet, Metin Toy, Dmitrii Bahov, Faik Samed Güneş, Georgi Bahov, Gökhan Gökgöz (Hasan Yeşilbudak, Volkan Döne, Efe Bayram)

Setler: 22-25, 21-25, 15-25

Süre: 1.18 (28, 27, 23)

Axa Sigorta Efeler Ligi 7.hafta müsabakasında gülen taraf, rakibini 3-0 mağlup eden Halkbank oldu.

Sakat ve hasta oyuncuları nedeniyle sahaya değişik bir tertiple çıkan Halkbank, oyun ve skor üstünlüğünü rakibine hiç bırakmadı. Zaman zaman basit hatalar kendini gösterse de tecrübesini sahaya koymayı başaran başkentliler, İstanbul Büyükşehir deplasmanlarından galibiyetle dönme alışkanlığını sürdürdü.

Halkbank, maç genelinde etkili bloklar yaptı, manşette problem yaşamadı. Köşeler ve ortalar iyi çalıştı. Defansta da gayretli oynayınca 3-0’lık galibiyet geldi.

Bu galibiyetle üçüncü galibiyetini elde edip 10.puanını hanesine yazdıran Mavi-Beyazlılar, önümüzdeki hafta Ankara’da Arhavi takımı ile karşı karşıya gelecek.

Seriye bağlamak istiyoruz

Karılaşmayı değerlendiren Halkbank Erkek Voleybol Takım Kaptanı Faik Samed Güneş, iyi bir galibiyet elde ettiklerini ve bu galibiyetleri seriye bağlamak istediklerini söyledi.

Takımın gün geçtikçe uyum sağladığını ve birbirlerini daha iyi anladıklarını dile getiren Güneş, “Kalan tüm maçlarımızı kazanarak ilk yarıyı en iyi yerde bitirmek istiyoruz. İkinci yarıya daha güvenli başlayıp takımımızı çok daha iyi yerlere getirmek için çok çalışacağız” diyerek sözlerini tamamladı.

CEVAP VER