Tuba Ünsal ve eski eşi Mirgün Cabas, 6 yaşına basan oğulları Civan Mert’in doğum gününde buluştu. Civan Mert’in doğum günü partisine Tuba Ünsal’ın kızı Sare, Mirgün Cabası’ın kızı Leyla’nın yanı sıra yakın dostları, okul arkadaşları ve aileleri katıldı.

Pastasını annesi ve babasıyla kesti

Yeni yaşına merhaba diyen Civan Mert, Pokemon temalı pastasını arkadaşlarının tezahüratları eşliğinde annesi ve babasıyla birlikte kesti. Animasyon ekibi ile eğlencenin ardından arkadaşlarıyla şehrin tadını çıkardı. Kostümlerini giyip diledikleri meslekleri deneyimlediler, keyifli bir gün geçirdiler.

İlk bisikleti babasından

“Yeni yaşı güzel, mutlu, huzurlu, sağlıklı devam etsin” diye temennide bulunan Tuba Ünsal“Babası doğum günü hediyesi olarak Civan Mert’e ilk bisikletini aldı, çok mutlu oldu. Benim için de çok güzel bir gün. Civan Mert sabah uyandığında yatağında uyuduğumu görünce şaşırdı. ‘Benimle mi kaldın’ diye sordu. ‘Evet 6 yıl önce güne birlikte başladık bugün de öyle olsun’ dedim. ‘Nasıl doğdum ben’ dedi. ‘Yunus balığı gibi gülerek dünyaya geldin’ dedim. Hayat onu hep güldürsün” diye konuştu. Ünsal KidzMondo’da en çok itfaiyeci olmayı seven oğlunu keyifle izledi.

Mirgün Cabas – Tuba Ünsal – Sare – Civan Mert – Leyla

CEVAP VER