Mamak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, daha temiz bir Mamak için gece gündüz şehrin dört bir noktasında temizlik çalışması yürütüyor. Daha Temiz Mamak sloganıyla yola çıkan ekipler ilçede her gün 1 mahalle ve 1 okulu köşe bucak temizliyor. Çarşı merkezlerinden ara sokaklara, şehrin muhtelif yerlerinden mesire alanlarına kadar her yerde çalışmalarını sürdüren temizlik ekipleri, daha sağlıklı ve yaşanılabilir bir şehir oluşturmak adına Mamak’ı haftanın 7 günü temizliyor.

Okullarda elden geçiyor

66 mahalle ve 190 okulda oluşturulan gece ve gündüz ekipleriyle hummalı temizlik çalışmasının yürütüldüğünü kaydeden Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, “Çocuklarımızın daha temiz ortamda eğitim alabilmesi ve vatandaşlarımızın daha temiz mahallelerde yaşayabilmesi için ekstradan oluşturduğumuz ekipler her gün 1 okul ve 1 mahalle de detaylı temizlik çalışmaları yürütüyor” dedi.

Vatandaşlarımızdan destek bekliyoruz

Belediyenin asli görevleri arasında yer alan temizlik çalışmaları eksiksiz yerine getirdiklerini belirten Akgül, “Daha temiz bir Mamak için vatandaşlarımızın da bilinçli olması, çöplerini zamanında dışarı çıkarması ve yaşadıkları yeri temiz tutarak bize destek olmaları önem arz ediyor.” dedi.

CEVAP VER