İtalya’nın Caorle şehrinde gerçekleştirilen Hava Modelciliği IMAC İtalian Cup’ta mücadele eden Türk sporcularımızdan Serdar Salta elde ettiği 980,57 puanla yarışmayı dördüncü sırada tamamladı.

Türkiye Hava Sporları Federasyonu (THSF) 2018 yılı faaliyet programında yer alan Hava Modelciliği IMAC İtalian Cup 1-3 Haziran 2018 tarihlerinde İtalya’nın Caorle şehrinde gerçekleştirildi.

12 ülkeden 62 sporcunun 6 kategoride mücadele ettiği yarışmaya Hava Modelciliği IMAC Milli Takım Sporcularımız; Burak Süel, Serdar Salta ve Serhad Eken katıldı.

Sportsman, Intermediate, Advanced, Unlimited, Free-Style kategorilerinde gerçekleştirilen müsabakalarda sporcular dört bilinen ve iki bilinmeyen hassas uçuş ile iki serbest stil uçuş gerçekleştirdi.

KUPALAR MİNÖR FARKLARLA KAÇTI

Yarışmayı 966,55 puanla beşinci sırada tamamlayan Burak Süel, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda; “Son gün ve son unknownlar uçularak yarışma nihayetlendi. Bugün de elimizden geleni yaparak mücadelemizi sürdürdük. Minör farklar ile kupalar elimizden kayıp gitti. Nihayetinde Serdar Salta 4’ncü ben 5’nci ve Serhad Eken 7’nci olarak yarışmayı tamamladık.” ifadelerine yer verdi. Yedinciliği elde eden Serhad Eken’in puanı ise 886,70 oldu. (Haberola-Necdet Gürsoy)

CEVAP VER