Ankara Mobilya Üreticileri İhracatçıları Derneği (MOBİANDER) Başkanı Dr. Yavuz Güler Ankara Sanayi Odası Başkanı Seyit Ardıç’ı makamında ziyaret etti.

Görüşmede Ankara Sanayi Odası Başkan vekili Ercan Ata, Genel sekreter Yardımcısı Ahmet Dinçer, Basın Müşaviri Fırat Tur, Üye İlişkileri Müdürü Aysun Demir bulundu.

Ankara Sanayi Odası ve MOBİANDER yöneticilerinin katıldığı toplantıda; Ankara mobilya sektörünün güncel durumu değerlendirildi. MOBİANDER Başkanı Dr. Yavuz Güler; Ankaralı mobilyacılar için Uluslararası İstanbul mobilya fuarının önemine dikkat çekti. Fuara katılan Ankara mobilya firmalarının hak ettiği yerde bulunmasının önemini vurgulayan Güler, Ankara ihracatı için fuarların ivme kazandırdığını belirtti.

Toplantıda ayrıca Ankara Ticaret Odasında mobilyacıların tek başına komite olması gerektiğini vurgulayan Güler, İstanbul, Bursa, Gaziantep ve diğer birçok şehrin Ticaret odalarında olduğu gibi Ankara Ticaret Odasında da Halı ve Mobilya Komitesinin ayrılıp, Mobilyacıların tek başına komite olmaları gerektiğini belirtti.

CEVAP VER