Ambiyans, müzik ve gastronomiyi bir arada sunan İstanbul’un en sıra dışı mekanlarından Vandal Galataport, Karaköy’ün gece hayatına yeni bir renk, yeni bir ses getirmeye devam ediyor. 11-12 Kasım tarihlerinde genç müzisyenler Ezgi Ayçe ve Ezgi Gergin’in canlı müzik performansları ile sahne alacağı Vandal’da, bu kış yine çok hareketli geçecek. 

Gastronomi ile sanatı, sokak ile lüksü birleştiren İstanbul’un en sıra dışı mekânlarından Vandal, canlı müzik geceleri ve eğlenceli DJ performansları Galataport’un gece hayatına renk katmaya devam ediyor. 11-12 Kasım tarihlerinde genç yetenekler Ezgi Ayçe ve Ezgi Gergin’in performansları ile sahne alacağı Vandal’da program, saat 22:30’da başlayacak.

11-12 Kasım’da Vandal’dayız!

Sunduğu sokak lezzetlerinden kendine özgü sanatsal mimarisine, fark yaratan hizmet anlayışından yaratıcı sunum tekniklerine kadar alışılagelmişin dışında bir konseptle hizmet veren Vandal, düzenlediği müzik etkinlikleri ile de sektörde fark yaratıyor. 11 Kasım Cuma akşamı, “Derin Yemin” şarkısı ile çıkış yapan ve Ajda Pekkan, Sertab Erener, Nil Karaibrahimgil gibi sanatçıların sahne ve albüm kayıtlarında yer alan Ezgi Ayçe, Vandal’da sahne alacak. 12 Kasım Cumartesi günü ise, Metin Özülkü orkestrasının başarılı vokallerinden biri olarak tanınan ve “Herkes Yolunda” single parçası ile iddialı bir başlangıç yapan Ezgi Gergin müzikseverlerle buluşacak.

 

CEVAP VER