FENERBAHÇE 1 – 1 FOMGET 

Ligde oynadığı ilk 6 hafta da 6 galibiyet alan ve ligin en fazla gol atan takımı olan FOMGET Kadınlar Süper Lig’in 7. haftasında ligin güçlü ekiplerinden   Fenerbahçe Petrol Ofisi ile  1-1 berabere kaldı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi FOMGET kadın takımı bu sonuçla ligde yoluna namağlup olarak devam etmiş oldu.  Beylerbeyi 75. Yıl Stadyumu’nda, oynanan maç  büyük bir çekişmeye sahne oldu. FOMGET 23. dakikada Fo Liubov Shmatko’yla öne geçerken  Fenerbahçe 51. dakikada Busem’le beraberliği yakaladı. Maçta başka gol olmayınca karşılaşma 1-1 sona erdi.

Fomget kulüp başkanı Ahmet Öksüz yaptığı açıklamada şampiyonluk yoluna  namağlup olarak devam ettiklerini belirterek ‘Bugün sahada son derece başarılı bir performans ortaya koyan FOMGET takımı vardı. Ancak şanssız bir günümüzdeydik. Ben sahada büyük bir özveriyle mücadele eden tüm sporcularımı kutluyorum. Futbolda her türlü sonuç olabilir. Hedefler asla değişmez. Biz 100.yılda Ankara’ya şampiyonluk getirmek için yola çıktık. Bu hedefimize olan inancımızda tam” şeklinde konuştu.

CEVAP VER