Türkiye Kadınlar Süper Futbol Ligi’nde FOMGET fırtınası esmeye devam ediyor. Başkent temsilcisi, Bitexen 1207 Antalyaspor’u 4-1 yenerek ligin ikinci devresine de 3 puanla başladı.

Ligin ilk  devresini 25 puanla lider olarak kapatan Başkent ekibi Antalya temsilcisi karşısında son derece başarılı bir performans ortaya koydu. Ankara ekibinin gollerini 8. Dakikada Olha, 35. Dakikada Benan, 52. Dakikada Daria ve 74. dakikada Ümran attı. Oynadığı 10 maçta 9 galibiyet, 1 beraberlik alan Ankara Büyükşehir Belediyesi FONGET takımı 43 gol atıp kalesinde sadece 5 gol gördü.  Başkent temsilcisi bu sonuçlarla süper lige adeta damgasını vuruyor.

FOMGET Kulüp Başkanı Ahmet Öksüz yaptığı açıklamada bu sezon rekorları alt üst ettiklerini belirterek “Ligin ilk yarısını lider olarak tamamlamıştık. İkinci devreye de kaldığımız yerden devam ediyoruz. Antalya temsilcisi karşısında sahada mücadele eden tüm oyuncularımızı ortaya koydukları başarılı futboldan dolayı kutluyorum. Ayrıca 10 maçta 9 galibiyet aldık ve ligin tek namağlup ekibiyiz. 43 golle en fazla gol atan, 5 golle de en az gol yiyen takımız. Tüm sonuçlar doğru yolda olduğumuzu net bir şekilde ortaya koyuyor. FOMGET olarak Cumhuriyetimizin 100. Yılında Ankara’ya şampiyonluk getirme hedefini koymuştuk. Aldığımız her galibiyetle bu hedefimize bir adım daha yaklaşıyoruz. Ayrıca ligin rekorlarını da alt üst etmeye devam ediyoruz.” şeklinde konuştu.

FOMGET bu galibiyetle puanını 28’e yükselterek liderliğini sürdürdü.

CEVAP VER