Kadınlar Futbol Futbol Süper Ligi’nde B grubunun namağlup lideri Ankara B.B. FOMGET, Trabzonspor’u 3-1 yendi. Bu sonuçla puanını 49’a yükselten başkent temsilcisi namağlup liderliğini sürdürdü.
FOMGET takımının gollerini 6. ve 90+3. dakikalarda Başak ile 26. dakikada Armisa attı. A ve B grubunda normal sezonun sona ermesine 1 hafta kala FOMGET ligin tek namağlup takımı konumunda. Oynadığı 17 maçta 16 galibiyet 1 beraberlik  alan Başkent ekibi 65 gol atıp sadece 7 gol yedi. FOMGET aynı zamanda ligin en az gol yiyen takımı konumunda. Üst üste 10. maçından da galibiyetle ayrılan  Ankara B.B. FOMGET  önümüzdeki hafta en yakın takipçisi Petrolofisi Galatasaray takımı ile karşı karşıya gelecek. Ligin ilk yarısında Ankara’da oynanan maçı FOMGET kazanmıştı. FOMGET bu maçta berabere bile kalsa ligi lider olarak tamamlayarak Çeyrek finale direkt olarak yükselecek.
YALÇIN DEMİRKOL “HEDEFİMİZE EMİN ADIMLARLA İLERLİYORUZ”
Ankara B.B. FOMGET kulüp başkanı Yalçın Demirkol Trabzonspor galibiyeti ile üst üste 10. galibiyetlerini aldıkları için son derece mutlu olduklarını belirterek “Biz sezon başında bir hedef koymuştuk. O hedef Cumhuriyetimizin 100. yılında  Ankaramıza şampiyonluk getirmekti. Bu hedefe adım adım ilerliyoruz. Normal sezon önümüzdeki hafta sona erecek. Hedefimiz son maçta Galatasaray’ı yenerek sezonu lider olarak tamamlayarak çeyrek  finale direkt katılmak.” şeklinde konuştu.

CEVAP VER