Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde zirvenin en büyük adayı ve Turkish AirlinesEuroLeague’de Türkiye’yi başarıyla temsil eden Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol A Takımı’nın yıldız oyuncuları ana sponsorlarından QNB Finansbank’ın Suadiye Şubesi’nde taraftarlarıyla bir araya geldi.

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol A Takımı’nın yıldız oyuncularından; Luigi Datome, Nicola Melli, Ahmet Düverioğlu vetakım kaptanı Melih Mahmutoğlu 3 Nisan Çarşamba günü QNB Finansbank Suadiye şubesinde sarı-lacivertlilerle buluştu. Fenerbahçe taraftarlarının yoğun ilgi gösterdiği organizasyon keyifli anlara sahne oldu.

Düzenlenen imza gününde açıklamalar yapan takımın kaptanı yıldız oyuncu Melih Mahmutoğlu; “Bu yoğun takvimimizde hem QNB Finansbank ailesi tarafından ağırlanmak hem de taraftarlarımızla buluşabilmek bizim için mutluluk verici. Takım olarak sezonun en önemli bölümüne geldik. Önümüzdeki Maccabi ve İstanbul Büyükşehir Belediye Spor maçlarıyla kendi evimizdeki yenilmezlik serimizi sürdürmeyi hedefliyoruz ve bu işi ne kadar ciddiye aldığımızı göstermek istiyoruz. Bugün bize bu desteği veren QNB Finansbank’a hem kendi adıma hem de kulübüm adına teşekkür ediyorum. Bugün buraya gelen ve hiçbir zaman bizden desteğini esirgemeyen taraftarlarımıza da ayrıca teşekkürler” dedi.

Organizasyona katılan Fenerbahçeli taraftarlar, oyunculara forma imzalatıp hayranı oldukları yıldız isimlerle bol bol fotoğraf çektirdi.

CEVAP VER