Bodrum Torba’da bulunan Moyo Otel’in kuruluş yıldönümünde sahneye çıkan Fedon, beşinci yıl pastasını otelin sahipleri Adnan-Sibel Erciyas çiftiyle birlikte kesti.

Genç ve dinç görüntüsüyle ilgili soruyu “Koç gibiyim. Allah’a şükür sağlık sorunum yok. Yüzüyorum, geziyorum, eşek gibi çalışıyorum ama bey gibi de yaşıyorum ” diye cevaplayan Fedon, son zamanlarda gündem olan Disney Plus’ın Ermeni lobileri yüzünden Mustafa Kemal Atatürk ile ilgili filmi yayınlamamasıyla ilgili soruya kolundaki Atatürk dövmesini göstererek, “Dünya kurulduğundan beri bunlar oluyor ve olacaktır. Benim lobilerle işim yok. Lobi ordan burdan havlıyor gel birde burdan havla. Haklarımız çok yendi. Ben bu yaşıma kadar hep öteki oldum. Şehit çocuğuyum. 24 ay askerliğimi de yaptım ama hala ötekiyim. Ben bir Türk evladıyım” şeklinde cevap verdi.

Röportajın ardından sahneye çıkan Fedon, kendisini dinlemeye gelen sevenleriyle birlikte şarkılarını hep bir ağızdan seslendirdi. Sahnede Sirtaki dansının yanı sıra müzikseverlerle birlikte tabak da kıran Fedon, “En kötü günümüz böyle olsun. Bütün stresimizi bu gece atalım” dedi.

CEVAP VER