Dünyada el yapımı tekneleri ile tanınan İngiltere’nin en prestijli yat üreticisi Fairline Yachts Türkiye distribütörü Karina Yatçılık tarafından düzenlenen ve Squadron 53 Türkiye lansmanının da yapıldığı “Fairline Days X” iş ve cemiyet dünyasından büyük ilgi gördü.

Türkiye’de sektör lideri olan Karina Yatçılık’ın düzenlediği “Fairline Days X” Rahmi Koç Müzesi’nde yapıldı. Türkiye prömiyeri yapılan Fairline Squadron 53 modeli tekne severlerin beğenisine sunuldu.

İngiltere merkezli dünya çapında el işçiliği ile tanınan, ilkleri yaratmış lüks tekne markası Fairline Yachts,dünyadaki 50. kuruluş yıl dönümünü İstanbul’da kutladı.

Davete tekne tutkunları ve Fairline Yachts’dan özel olarak bu davet için İstanbul’a gelen Fairline Yachts Genel Müdürü Russell Currie ve İş Geliştirme Direktörü Karl Gilding de katıldı.

Ersev Sevinçer – Russel Currie – Karl Gilding – Murat Soydaş

Fairline Yachts Genel Müdürü Russell Currie ve Karina Yatçılık yönetici ortakları Murat Soydaş ve Ersev Sevinçer ev sahipliğinde geleneksel olarak bu sene 10’ncusu düzenlenen davete iş, sanat ve cemiyet dünyasından da Nesligül Aksoy, Zeynep Germen, Begüm Gazioğlu-Ömer Ballı, Hakan Yıldız, Müge Sırmabıyık, Derya-Tülin Kartoz, Devrim Güneşsoy, Sedef Baran, Şahnaz Çakıralp, Tuğçe Peksayar gibi isimler katıldı.

Müge Sırmabıyık – Zeynep Germen – Arzu Kunt

Rahmi Koç Müzesi Nelson Pub’da düzenlenen davette konuklar,Türkiye prömiyeri yapılan Fairline Squadron 53 modelini yakından inceleme imkânı buldular.

Subway Jazz Station

Farklı bir konsepte sahip “Subway Jazz Station” grubunun eğlenceli caz performansı ile konuklar keyifli vakit geçirdiler.

 

CEVAP VER