12 Kasım’da Ankara JW Marriott Hotel’de düzenlenecek “Wedding Dream” evlilik hazırlıkları etkinliği, Lazzoni Mobilya’nın dahil olduğu pek çok ünlü markayı Ankaralılarla buluşturacak.

Evlilik hazırlıklarına dair A’dan Z’ye her detayın bir arada sunulduğu bir etkinlik: Wedding Dream Fuarı!

Sektörün En Güçlü Markaları Wedding Dream’de

12 Kasım 2019 tarihinde Ankara JW Marriott Hotel’de düzenlenecek “Wedding Dream” evlilik hazırlıkları etkinliği, Lazzoni Mobilya gibi İstanbul’dan sektörün en etkili markalarını bir araya getiriyor.

Ünlü tasarımcılar, davet ve organizasyon şirketleri, davetiye trendlerini belirleyen markalar, şık aksesuarlar, seyahat alternatifleri… Farklı sektörlerdeki markaları kapsayan Wedding Dream Fuarı’nda evlilik hazırlıklarına dair her marka yer alacak; üstelik gün boyu sürecek canlı müzik, defileler, söyleşiler, ilk dans hakkında tüyolar ve muhteşem bir lezzet şöleni eşliğinde!

Lazzoni Mobilya Standına Davetlisiniz

Ankara JW Marriott Hotel’de 1 gün süreyle ziyaretçilerini ağırlayacak olan “Wedding Dream” evlilik hazırlıkları etkinliğinin tüm kapı geliri de ‘Bizim Çocuklarımız Dayanışma Derneği’ne aktarılacak.

Wedding Dream” evlilik hazırlıkları etkinliği, Ankara’da bir ilk… Özellikle Ankaralılar 12 Kasım 2019 tarihini şimdiden ajandalarına eklemeli!

Kendinizi gün boyu masalsı bir dünyada hissedeceğiniz Wedding Dream’de, Lazzoni Mobilya standında buluşalım…

CEVAP VER