Ankara Tüm Emlakçılar Esnaf Odası (ATEM) her yıl düzenlemiş olduğu geleneksel iftar yemeğinde Ankaralı emlak danışmanlarını iftarda bir araya getirdi.

Ankara Tüm Emlakçılar Esnaf Odası (ATEM) her yıl düzenlemiş olduğu geleneksel iftar yemeğinde Ankaralı emlak danışmanlarını iftarda bir araya getirdi.

İftar programında konuşma yapan Ankara Tüm Emlakçılar Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, “Birlik, beraberliğimizi, yardımlaşma duygularımızı perçinleyen inanç dünyamızda, kadim kültür medeniyetimizde ve bireysel toplum hayatımızda müstesna yeri olan Ramazan ayına ulaşmanın heyecan ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz” ifadelerini kullandı.

İftara katılan konuklara teşekkür eden Hakan Akçam, “Bu anlamlı davetimize katılan, soframızı paylaşan saygıdeğer protokole ve siz değerli meslektaşlarıma şükranlarımızı sunuyorum. Birlik, beraberliğimizi, yardımlaşma duygularımızı perçinleyen inanç dünyamızda, kadim kültür medeniyetimizde ve bireysel toplum hayatımızda müstesna yeri olan Ramazan ayına ulaşmanın heyecan ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Kıymetli Meslektaşlarım, kardeşlik iklimini hayatımızda daim kılmak hepimizin asli görevidir. Meslek Odası olarak sosyal ve kültürel etkinliklerde öncü olmayı görev addediyoruz. Böyle manevi bir iklimde siz değerli misafirlerimize hoş geldiniz diyor, saygılarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.

EMLAK DANIŞMANLARI KIBRIS YOLCUSU

Akçam, yakın zamanda KKTC’nin köklü şirketlerinden olan Noyanlar Şirketler Grubu ile yapılan iş birliğine de değindi. Ankaralı emlak danışmanlarından bir gurubun en kısa sürede Kıbrıs yolcusu olacağına değinen Akçam, “ATEM olarak yine bir ilke imza atarak emlak danışmanlarımızın en iyi şartlarda işlerini yapmalarını sağlamak için böyle bir iş birliğine girdik. Ankara’dan Kıbrıs’a seyahat eden emlak danışmanlarımız XRE EMLAK koordinesinde Noyanlar firması garantisi altında KKTC konut projesi satmak üzere 2 gece 3 gün olmak kaydıyla Kıbrıs’ta konaklayacaklar. İlki yakın zamanda gerçekleşecek ve ilk etapta 30 emlak danışmanımız KKTC’ye seyahat edecek.

“EMLAK DANIŞMANLARI MAHALLELERİNİ TEMSİL EDECEKLER”

Ankara’nın birçok mahallesinde emlak danışmanlarının muhtar adayı olduğuna da değinen Akçam, “Emlak danışmanları işleri münasebetiyle yaşadıkları mahalleyi geçin yaşadıkları ilçenin her yerine hâkim durumdalar. Mahallelerinde ne gibi sorunlar var, acilen çözülmesi gereken problemler neler bunların hepsini şu süreçte onlardan iyi kimsenin bilemeyeceğini düşünüyorum. 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlere sayılı günler kala kendilerine başarılar diliyorum. İnanıyorum en iyi şekilde emlak danışmanlarımız mahallelerini temsil edecekler” dedi.

Ankara Tüm Emlakçılar Esnaf Odası tarafından gerçekleştirilen iftara katılım yüksekti. 800 emlak danışmanının katıldığı iftar yemeğine Çankaya Kaymakamı Murat Duru, Gölbaşı Emniyet Müdürü Nail Akça, Esnaf Sanatkarlar Genel Müdür Yardımcısı Seçkin Cenkış, Hakim Celal Orak, Çankaya Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Alaattin Zararsız, Antalya Emlakçılar Odası Başkanı İsmail Çağlar, XRE ESTATE GLOBAL’den Dr. Erdal Artukoğlu, Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Gökhan Koçak, Hacı Bayram Veli Üniversitesi Tapu Kadastro Yüksel Okul Müdürü Dr. Ender Gürel katıldı.

İftar yemeğinde emlak danışmanları ve gelen misafirler iftar sonrası memnuniyetlerini belirterek Ankara Tüm Emlakçılar Esnaf Odası’na ve ATEM Başkanı Hakan Akçam’a teşekkürlerini sundular. (kaynak:haymanagazetesi.org)

CEVAP VER