Demet Şener, hayranlarıyla geçtiğimiz cumartesi Eski Büyükdere İskelesi’nde buluştu, 40’ıncı yaş gününü bir kez de sevenleriyle kutladı.

Daha önce sosyal medya hesabı üzerinden sevenlerine bir sürpriz yapacağını açıklayan Demet Şener, doğum gününe katılan konuklarıyla tek tek ilgilendi. Sevenleriyle sohbet ederek bol bol fotoğraf çektiren Şener, doğum gününde oldukça neşeliydi. Demet Şener, “40 yaşına girmiş olmak benim için çok anlamlı. Bu özel günümü ve yeni yaşımı, İstanbul’un kültür ve lezzet hayatına yeniden katılan böylesine özel ve tarihi bir mekânda bir kez de sevenlerimle birlikte kutlamak beni çok mutlu etti” dedi.

Şener, Eski Büyükdere İskelesi gibi kültürel mirasların içinde birçok hikâye sakladığını ve kentin hafızası adına bu tarz mekanların korunması gerektiğini söyledi. Şener, “Bu özel mekandaki binlerce anı ve yaşanmışlığın arasına, şimdi takipçilerimle birlikte yaşadığım bu özel gün de eklendi. Bu nedenle kendimi özel ve şanslı hissediyorum” diye konuştu.

Osmanlı dönemi mimarisine ait önemli eserler bırakan Türk mimar Ali Talat Bey’in imzasını taşıyan Eski Büyükdere İskelesi, 1984 yılına kadar İstanbullulara iskele olarak hizmet verdi. İstanbul Boğazı’nın en güzel noktalarından birinde yer alan mekan, tarihi dokusu korunarak restore edildi ve geçen yıl yeniden faaliyete geçti.

CEVAP VER