Aydın’ın hemen her ilçesinde gerçekleştirilen deve güreşleri 2018’in Mart ayında ilk kez Karacasu’da da düzenlenecek. Cabi Mahallesi Muhtarı Tayfun Karaoğlan’ın girişimlerinin sonuç verdiği ve Karacasu’nun da deve güreşi takvimine alındığı öğrenildi. 

Karacasuspor yararına düzenleneceği bilgisi verilen güreşler için tertip komitesinin oluşturulduğu aktarıldı. Tayfun Karaoğlan, Nuri Özger, Saim Turan Sakaroğlu, Mevlüt Toker, Müjdat Korak, Hasan Gülcan Gök, Hüsnü Ünsal, Osman Çiçek’ten oluşan tertip komitesinin önümüzdeki günlerde bir araya geleceği bilgisi verildi.
Cuma Mahallesi’nde bulunan ve daha önce rahvan at yarışlarının yapıldığı alanda düzenlenmesi planlanan yarışların, alanın uygun görülmemesi halinde ilçedeki başka bir araziye alınacağı kaydedildi.
ESNAFLAR İÇİN HAREKET SAĞLAYACAK
Karacasu’daki esnaflar için ilçede hareketlilik sağlamak adına böyle bir girişimde bulunduklarını dile getiren Cabi Mahallesi Muhtarı Tayfun Karaoğlan, “Türkiye’nin çeşitli yerlerindeki devecileri davet edeceğiz. Bu da maddiyata bakan bir konu. Bu güreşleri aynı zaman Karacasuspor Kulübü yararına düzenleyeceğiz. İlk defa düzenleyeceğimiz güreşlerin inşallah devamı gelir” dedi. (sesgazetesi)

CEVAP VER