Yelken tutkusuyla yarış heyecanını birleştiren Deniz Kızı Ulusal Kadın Yelken Kupası yarışlarının ikincisi Heafey Group ana sponsorluğunda İstanbul’da düzenlenecek.

28 – 29 – 30 Temmuz tarihlerinde İstanbul Caddebostan – Adalar parkurunda gerçekleştirilecek

Kupa, Türkiye Yelken Federasyonu’nun himayesinde ve Marmara Yelken Kulübü’nün işbirliğinde düzenleniyor. 28 Temmuz Cuma günü öğleden sonra başlayacak ve 3 gün sürecek Kupa’da şamandıra ve coğrafi olmak üzere toplam 6 yarış yapılacak. Deniz Kızı Ulusal Yelken Kupası,

30 Temmuz Pazar günü öğleden düzenlenecek Ödül Töreni ile sona erecek.

Yarışmanın Büyük Ödülü Miami’de 4 günlük tatil olacak. Birinci gelen takımın en fazla 7 sporcusu Hilton Grand Miami Doubletree Oteli’nde ücretsiz konaklama fırsatı elde edecek.

Deniz Kızı Ulusal Kadın Yelken Kupası ile kadınların yelken sporuna olan ilgisinin artması, ülkemizdeki kadın yelkenciliğinin desteklenmesi, yeni sporcular yetiştirilmesi ve kadın yelkencilerin motive edilmesi hedefleniyor.

Katılımcı Kurumlar

Bu sene kupaya katılması kesinleşen kurumlar arasında Türk Telekom, Arçelik A.Ş., Eker, Fiba Faktoring, Ford Otosan, Sahibinden , Ravago ve AÇEV gibi önemli isimler yer alıyor.

 

CEVAP VER