Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, genel başkanı olduğu AK Parti’nin Rize İl Kongresi’ne katılmak üzere, eşi Emine Erdoğan ile birlikte Rize’de bulunuyor.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, Rize’ye geçmek üzere geldiği Trabzon Havalimanında kendisini karşılamaya gelen vatandaşlara hitaben kısa bir konuşma yaptı.

Cumartesi günü partisinin Rize il kongresine katılacağını daha sonra şehirde yapılacak yatırımları inceleyeceğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, pazar günü de AK Parti’nin Bayburt ve Gümüşhane’deki kongrelerine iştirak edeceğini söyledi.

“EREN’İMİZİN EVİNİ ZİYARET EDECEĞİM”

Konuşmasında, Trabzon’un Maçka ilçesi kırsalında, bölücü terör örgütü PKK mensupları tarafından şehit edilen Eren Bülbül’ün ailesini ziyaret edeceğini açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trabzonluların hiçbir zaman kendisini yalnız bırakmadığını vurguladı.

2019 yılında yapılacak seçimlere iyi hazırlanılması gerektiğini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Ben inanıyorum ki Trabzon bu defa çok daha farklı bir ders verecek. Çünkü Trabzon’un bir özelliği var. Trabzon, hep tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet oldu. Bölücüler Trabzon’a giremedi, bayrağımıza leke sürmek isteyenler buraya giremedi. Vatanımızı bölmek isteyenler Trabzon’a giremedi” diye konuştu.

Kendisini karşılamaya gelen vatandaşlara teşekkür ederek konuşmasını tamamlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra helikopterle Rize’ye hareket etti.

“2019’DA SİYASİ REFORMU SİZLERLE BERABER GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, memleketi Güneysu’ya gelişinde Merkez Camii önünde kendisini bekleyen hemşerileri tarafından sevgi gösterileri ile karşılandı.

Burada da vatandaşlara kısa bir selamlama konuşması yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “2019’un Mart ve Kasım’ında inşallah Türkiye genelinde bir siyasi reformu sizlerle beraber gerçekleştireceğiz. Herhalde bu evladınızı, bu kardeşinizi bu yolculukta yalnız bırakmayacaksınız, bugüne kadar yalnız bırakmadığınız gibi. Güneysu’dan farklı bir ses duyalım inşallah, bugüne kadar olduğu gibi” dedi.

Konuşmasının ardından vatandaşlarla sohbet eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, çocuklara oyuncak hediye etti.

CEVAP VER