Çankaya Belediyesi, Ankara’nın en büyük parkı Bademlidere Cumhuriyet Parkı’nı hizmete açtı. Volkan Konak verdiği muhteşem konserle Çankayalı vatandaşları coşturdu. Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, “Biz halktan ve Hakk’tan başka kimseyi tanımıyoruz. Önümüzdeki seçimlerde de Ankara’yı Mansur Yavaş başkanımızla tekrar kazanacağız” diye konuştu.

Çankaya Belediyesi’nin en büyük parkı Bademlidere Cumhuriyet Parkı, Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’in ev sahipliğinde yapılan törenle hizmete açıldı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başka bir programı nedeniyle katılamadığı törene, CHP Genel Başkan Yardımcıları Ahmet Akın, Semra Dinçer, milletvekilleri Deniz Demir, Aliye Timisi Ersever, Özgür Erdem İncesu, eski Turizm Bakanı Abdülkadir Ateş, eski CHP Grup Başkan Vekili Engin Özkoç, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, partililer, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

HALKIN OLANI HALKA GERİ VERDİK

Törenin açılışında bir konuşma yapan Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, “Burası 750 dönüm belediyenin tapulu arsası. Biz burayı ranta, imara betona açmadık. Halkın olanı halka geri vermek için ağaca, yeşile, doğaya, sizlere açtık” dedi. Bademlidere Cumhuriyet Parkı’nın Çankaya’nın en büyük parkı olduğunu belirten Taşdelen, “9,5 yılda Çankaya’da ilkleri hayata geçirdik. Çankaya’mızın ne eksiği varsa giderdik. Sosyal belediyecilikte Türkiye’ye örnek olduk, zirveye çıktık. Ekonomik kriz var demeden her gün 4 bin üniversite öğrencisine sıcak akşam yemeği veriyoruz. 3 bin ilkokul öğrencimizin sıcak öğle yemeklerini sıralarına kadar götürüyoruz. Halk Kart’la açlık sınırının altında yaşayan 2 bin 500 aileye aylık 1.000’er TL nakit destek veriyoruz” dedi.

BELEDİYE BAŞKANI HİZMETLERİYLE KONUŞUR

9,5 yıllık görev süresinde kendisinden önceki yatırımların 5 katı Çankaya’ya yatırım yapıldığını anlatan Taşdelen, “Çankaya Mustafa Kemal Atatürk’ün ilçesi. Biz Atatürk’e layık olmak zorundayız. Ben 9,5 yılda hiç sıcak siyasete polemiğe girmedim, hamaset yapmadım. Çünkü belediye başkanının görevi hamaset yapmak değildir. Polemiklerle gündeme gelmek değildir. Belediye başkanı bileğine, yüreğine güveniyorsa hizmetleriyle konuşacak. Bizde hizmetlerimizle konuştuk ve konuşmaya da devam edeceğiz” diye konuştu.

ÇANKAYA, TÜRKİYE’YE ÖRNEK BELEDİYE OLDU

9,5 yılda yapılan tüm hizmetlerin kredi kullanmadan, borç almadan, belediyenin kendi öz kaynaklarıyla yapıldığını kaydeden Taşdelen, “Bugünü günü kurtarmak için gelecekten çalmadık. Çankaya Belediyesi tüm alanlarda Türkiye’ye örnek bir belediye oldu. Çankaya yakında Şişli’yi de geçecek. Türkiye’de yaşam kalitesi en yüksek ilçe Çankaya olacak” dedi.

ANKARA’YI MANSUR BAŞKAN İLE TEKRAR KAZANACAĞIZ

Taşdelen, şöyle devam etti:

‘Biz kendimize inanıyoruz. Biz halktan ve Hak’tan başka kimseyi tanımıyoruz,  Biz Hakk’a ve halka hizmet ederiz. O nedenle önümüzdeki seçimlerde de yine yapacağımız bir iş var. Ankara’yı Mansur Yavaş başkanımızla tekrar kazanacağız. Bizlerde Fethi Başkanımla birlikte Yenimahalle’si, Çankaya’sı hep birlikte yine Ankara’nın kazanılmasında tüm hizmetleri halkımıza anlatacağız. Biz çalışmaya devam edeceğiz. Sizlere hizmet etmeye devam edeceğiz. Siz başınız dik yürüyeceksiniz. Bu kardeşiniz de onurla, gururla size hizmet etmeye devam edecek. Atatürk ne demiş, ‘Hayatta tek bir şeye ihtiyacımız var, çalışkan olmak.’ Lafla, sözle değil, icraatla konuşacağız. Bademlidere Cumhuriyet Parkı’mızın hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum. Yaşasın Cumhuriyet. Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti, yaşasın Mustafa Kemal Atatürk aydınlığı.”

VOLKAN KONAK KONSER VERDİ

Konuşmaların ardından kırmızı kurdele kesilerek Bademlidere Cumhuriyet Parkı’nın açılışı yapıldı. Daha sonra sahneye ünlü ve sevilen sanatçı Volkan Konak çıktı. Volkan Konak, verdiği muhteşem konserle Çankayalı vatandaşları coşturdu.

CEVAP VER