Kanadalı uçak imalatçısı Bombardier, Montreal’deki Laurent Beaudoin Tamamlama Merkezinde düzenlenen bir törenle 100’ncü Global 7500 teslimatını kutladı. Bu başarıya üç buçuk yıldan kısa bir sürede ulaşılırken, dönüm noktası olan 100. uçak VistaJet filosuna katıldı.

Bombardier başkanı ve CEO’su Eric Martel, “Değerli müşterimiz VistaJet ile Global 7500’ün 100. teslimatını kutlamaktan heyecan duyuyorum. VistaJet, bu uçağın iş jeti endüstrisini değiştireceğini ve Bombardier’in Global 7500’ünün özel havacılık endüstrisini dönüştürmedeki muazzam başarısını erken fark etti. Montréal, Toronto ve Wichita’daki ekiplerimize bu inanılmaz teknoloji başarısını tasarladıkları, inşa ettikleri ve test ettikleri için teşekkür etmek istiyorum.” dedi.

VistaJet’in kurucusu ve başkanı Thomas Flohr, şirketinin, ultra uzun menzilli uçuşlara yönelik artan talebi karşılamak için Global 7500 filosunu genişletmeye devam edeceğini söyledi. “Global 7500’deki gelişmiş ürün teklifimiz, ister iş ister tatil amaçlı seyahat eden müşterilerimize en iyi ve en kusursuz uçuş deneyiminin sunulmasını garanti ediyor. Büyüyen Global 7500’lerden oluşan filomuz uzun mesafeli özel seyahat için yeni bir dönem açarken, daha fazla üyeyi ağırlamayı ve iş dünyasını desteklemeyi dört gözle bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.

VistaJet’in Global 7500 filosu şimdiden birkaç kesintisiz, uzun mesafeli uçuşu tamamladı. Bunlar; São Paulo-Maldivler (15 saat 43 dakika uçuş süresi), Los Angeles-Hong Kong (14 saat 50 dakika), St Martin-Seyşeller (14 saat 45 dakika), Phuket-Vancouver (13 saat 50 dakika), Liège- Jakarta (13 saat 30 dakika) ve Honolulu-Helsinki (13 saat 30 dakika). (Haberola-Necdet Gürsoy)

CEVAP VER