Pandemi süreci ile birlikte setlere ara vererek İzmir’e yerleşen ve sakin bir hayatı tercih eden oyuncu Şems Özkan Şenlikli, kurduğu yapım şirketi ile setlere yapımcı olarak dönüyor.

Kadrosunda yer aldığı yapımlardaki dikkat çekici performansı ile izleyicilerin beğenisini kazanan ancak Pandemi süreci ile birlikte mesleğine ara vererek İzmir’e yerleşen ve burada sakin bir hayatı tercih eden Şems Özkan Şenlikli, maske yasağının kalkması ve pandemi tedbirlerinin esnetilmesi kararlarıyla dizi ve sinema sektörüne geri dönme kararı aldı.
Geçtiğimiz haftalarda kurduğu yapım şirketiyle yapımcılığa da ilk adımını atan Şenlikli, ilk uzun metraj sinema filmine de start verdi. Kadrosunda Turgay Tanülkü ve Mehmet Çepiç gibi ünlü isimlerin de bulunduğu zengin bir cast ekibiyle sürpriz bir korku filmi çeken Şems Özkan Şenlikli, sektöre hızlı bir geri dönüş yapacağının ilk sinyallerini de vermiş oldu.
USTA OYUNCULAR İLK KEZ BİR KORKU FİLMİNDE…
İlk kez bir korku filminde rol alacak olan  usta oyuncular Turgay Tanülkü ve Mehmet Çepiç’e oyuncu olarak da eşlik eden olan Şems Özkan Şenlikli, filmin yönetmen koltuğunda da yine kendisi oturuyor.

CEVAP VER