Yeni alışveriş sitesi Meleklerin Payı STORE başka hiçbir yerde bulamayacağınız ürünlerle online alışveriş dünyasındaki yerini aldı

Başka hiçbir yerde bulunamayacak özel kadehler, CU29 firması tarafından Antep’te tek tek elde üretilen premium bakır ürünler, kokteyl ekipmanları, tshirt’ler, imzalı kitaplar gibi ürünlerin yer aldığı MELEKLERİN PAYI STORE alanındaki önemli bir boşluğu doldurmayı amaçlıyor.

Daha ilk haftasında 3500 ziyaretçinin gezerek 100 sipariş verdiği site büyük ilgi gördü. Meleklerin Payı Store’a her gün yeni ürünler ekleniyor ve ürün gamı genişliyor.

Altın Örümcek ödüllü meleklerinpayi.com sitesinin de kurucusu, Aralık ayında yayınlanan ve 30 yıl sonra yazılmış ilk Türkçe viski kültürü referans kitabı olan Meleklerin Payı: Bir Viski Macerası’nın yazarı Dr Burkay ADALIĞ kurucusu olduğu Meleklerin Payı Store ile ilgili şunları söyledi:

“İçki kültürü hem dünyada hem Türkiye’de büyük önem kazanıyor. Doğru kadeh ve doğru sunumla keyfini artıracağını bilen tüketiciler için çok özel ürünler yarattık. Kitabımın lansman sürecinde yaptırdığım bakır bardak altlıklarına aşık olunca bu ışıl ışıl bakırları bir seri ürün olarak geliştirme fikri doğdu. CU29 firmasıyla ortak çalışarak viski sürahilerinden şarap kadehlerine, kokteyl bardaklarından sunum tepsilerine kadar pek çok ürün yarattık. Antep’te bakır ustalarının tek tek elde hazırladıkları, tek tek çekiçledikleri bu el emeği göz nuru özel ürünleri eminim sizler de çok beğeneceksiniz. Bunların yanısıra özel kadehler, aksesuarlar, hediyelik eşyalar ve imzalı kitaplarımı da yeni sitemizden almanız mümkün olacak”

Meleklerinpayi.store adresinde ürünleri görebilir ve sipariş verebilirsiniz.

CEVAP VER