Ajans Be Nice, yurtdışındaki işbirliklerini güçlendirmek için İstanbul’dan sonra Amerika’nın ve dünyanın finans, sanat ve diplomasi merkezi konumundaki New York’ta ilk yurtdışı lokasyonunu duyurdu.

Ajans Be Nice üçüncü yılında, yurtdışındaki işbirliklerini güçlendirmek için New York’taki yeni ofisini açtığını duyurdu. Amerika’daki markalara ve girişimlere çıktıkları yolculukta güçlü bilgi ve deneyimleri ile yön vermeyi hedefleyen Ajans Be Nice, bünyesinde barındırdığı marka yönetimi, stratejik pazarlama, dijital, iletişim ve etkinlik yönetimi departmanları ile markaların ihtiyaç duydukları hizmetleri karşılayacak.

Ajans Be Nice’ın Kurucu Ortağı Ayşenur Ulvan Erkan, “Bir hayal kurarak ve o hayale güzel insanları dahil ederek güçlü adımlarla ilerliyoruz. Bünyemize kattığımız alanında öncü sürdürülebilir markalarımızın bize kattıkları ve yıllara dayanan tecrübelerimizle, ajansın üçüncü yılında bu hayali daha da büyüterek rotamızı Amerika’ya çevirdik. Böylesine deneyimli bir ekiple New York’ta güzel başlangıçların ve başarıların yeni adresi olarak projelerimizi hayata geçirecek olmanın heyecanını duyuyoruz.”

Be Nice, referansları arasında bulunan Bego Jeans, LogD, HSA Enerji gibi perakende, enerji, lojistik, gıda gibi farklı sektörlerdeki sürdürülebilir markalarının arasına yeni bir marka daha ekledi. New York’taki ilk marka anlaşmasını, ev tekstilinin sürdürülebilir markalarından biri olan Veranova Home New York ile imzaladı.

Hızla değişen dünyanın dinamiklerini, sektördeki gelişmeleri ve değişimleri yakından takip ettiklerini belirten Erkan,

“Kadın önderliğinde kolektif bir bilinçle kurulan Ajans Be Nice, İstanbul merkezli Sürdürülebilir Stratejik Pazarlama ve Marka İletişim Ajansı olarak faaliyetlerini sürdürüyor. Özgünlüğünü, yaratıcılığını ve enerjisini her biri kendi alanında uzmanlaşmış, yetkin bireylerin kolektif iş birliğinden alıyor. Bünyemizde barındırdığımız marka danışmanlığı, tasarım, dijital, etkinlik ve sosyal medya departmanları ile müşterilerimize tam kapsamlı stratejik pazarlama ve marka yönetim hizmetleri sunuyoruz.” diye belirtti.

CEVAP VER