Megastar Tarkan, Açıkhava konser maratonunun beşinci gecesinde de sevenlerine coşkusu her dakika artan unutulmaz bir gece yaşattı.

“Yolla”, “Kedi Gibi”, “Çok Ağladım”, “Beni Çok Sev”, “Dudu”, “Kış Güneşi”, “Kuzu Kuzu”, “Öp” gibi eski ve yeni şarkıları hep bir ağızdan söylendiği gecede Tarkan’a davulda Volkan Öktem, bas gitarda Alp Ersönmez, akustik gitarda Ayhan Günyıl, klavyelerde Matthew Erdem ve Serhat Ersöz, perküsyonda Mehmet Akatay, İsmail Darıcı ve Tunç Çakırgeri, vokallerde Altay Oktar ve Murat Aziret eşlik etti. Tarkan’ın sahneden teşekkür ettiği ve “Umarım daha uzun yıllar birlikte çalışırız.” sözlerini ilettiği orkestranın şefliğini ise elektro gitarıyla performans sergileyen Can Şengün yaptı. Megastar’ın 7 konserlik Açıkhava konser serisinin sahne tasarımı Can Besbelli’ye ait.

Megastar’ın “Bana her gece bu heyecanı sevginizle, ilginizle hissettirdiğiniz için teşekkürler. Beşinci gecede yine aynı şekilde heyecanlıyım.” sözleriyle Açıkhava’ya seslendiği konserin “Beni Çok Sev” şarkısında binlerce kişi aynı anda elindeki “Seni hep çok seveceğiz.” pankartını kaldırdı.

Yedi konserlik Açıkhava maratonunun beşinci gecesinde Megastar’ı dinlemeye gelenler arasında Suzan Sabancı, Nezih-Berrak Barut, Deniz Çakır, Cenk Tosun gibi ünlü isimler de vardı.

Yılın “Tarkan Zamanı” devam ediyor

Tarkan, 9 ve 10 Temmuz tarihlerinde de Atlantis yapım ve Project Medya organizasyonuyla gerçekleşecek olan “Tarkan fizy Konserleri” ile Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde sevenleriyle buluşacak.

CEVAP VER