Nesibe Aydın Kadın Basketbol takımı, 4 sezondur takımın başında olan, Erman Okerman ile önümüzdeki sezon için sözleşme yeniledi.

Kadın Basketboluna, 5 yıl önce bölgesel ligden başlangıç yaparak hızlı bir giriş yapan Nesibe Aydın, ilk sezonunda 1. Lige, takip eden 2. sezonda ise Süper Lige yükseldi. Süper Ligdeki ilk yılını üçüncü sırada bitiren kulüp, geçtiğimiz sezonu 4. sırada ve yarı final oynayarak tamamladı. Geçtiğimiz sezon, aynı zamanda ülkemizi Euro Cup’ta da temsil eden Nesibe Aydın, gruplardan çıkararak son 16’ya kadar yükseldi.

Kulüp başkanı Mirkan Aydın; baş antrenör Erman Hoca’nın basketbol hedefleri ile kulübün hedeflerinin uyum içerisinde olduğunu; yönetim, teknik ekip ve oyuncuların profesyonel bir çalışma ortamı içerisinde, yoğun bir mücadele sergilediklerini ifade etti. Süper Ligin tek okul takımı olarak, çok büyük bütçeli kulüplerle mücadele ettiklerini ancak mütevazi takım bütçesine rağmen önemli başarılar elde ettiklerini belirten Aydın, Erman Okerman yönetiminde, hem Süper Ligde hem de Avrupa Kupasında üst sıraları hedeflediklerinin altını çizdi.

Bu sezon, çeyrek finalde Galatasaray’ı eleyen Nesibe Aydın, yarı finalde Fenerbahçe’ye elenerek sezonu tamamladı.

2022-23 sezonu için yenilenen sözleşme töreninde, Başkan Mirkan Aydın, asbaşkan Ali Kavaklıoğlu ve baş antrenör Erman Okerman ile kulüp yöneticileri hazır bulundu.

CEVAP VER