Orta Afrika Cumhuriyeti, kripto parayı resmi para olarak benimseyen nadir ülkelerden. Fakat ne tuhaf ki, ülkenin salt yüzde dördünde internet erişimi varmış, Allah Allah!

Gariplik, tuhaflık, enteresanlık bizim ülkenin alameti farikalarından (!)

Baksanıza, koca Galatasaray, elek gibi oldu dikiş tutmuyor bir türlü. O Galatasaray ki, devlet yöneten insanlar çıkarmıştır bağrından, kendini yönetecek birini bulamıyor. Damat, Terim-Süren ittirmesiyle buraya kadar gelebildi. Ne tuhaf ki, şu anda kulübü yönetmeye talip olanlar Burak Elmas’ın seçimde yendikleri!

Kerameti kendinden menkul TFF MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu, batırdığı yetmezmiş gibi bir de sıvayarak gitti. Herkes eleştiriyor, fakat ne tuhaf ki, Ferhat Efendi’yi oraya atayan Nihat Özdemir eleştirilmiyor!

Ferhat Gündoğdu için yeni bir iddia var. İddiayı ortaya atan da TFF’ye bir şekilde girmek isteyen, ama sorumluluk almaktan da sonuna kadar uzak duran Rıdvan Dilmen. Dilmen’e göre MHK, Cüneyt Çakır’ı gizlice (!) dinletmiş. O öyle söyledi, bizim basın da olduğu gibi yazdı! Evlat açık dinleme dediğiniz ne ola ki! Tuhaf!

Ankaragücü ligi şampiyon bitirmeye çok yaklaşmıştı birkaç hafta önce! Ne tuhaf hakemler çalışmaya, Ankaragücü’ne vurmaya başladılar. Hacettepe onların da çabasıyla kendini nerede buldu?

Adam bir gün önce 5 set süren, olağanüstü bir ambiyansta oynanan, yorucu kupa finalini yönetmiş, tuhaftır ki, ertesi gün erkek voleybolunda çok sert geçeceği belli yarı final maçına atanıyor!

Futbolda küme düşmek doğal bir sonuç. İyi yönetemezseniz, istikrar sağlayamazsanız. Tutamayacağınız sözleri verirseniz, ayağınızı yorganınıza göre uzatmazsanız ligden düşersiniz. Bu gurur kırıcı bir şey değildir. Takım küme düşer düşmez İstanbul’da gece alemlerinde görülürseniz bu tuhaftır. Ama daha da tuhaf olanı, ligin tescil edilmemesini istemektir!

Bence hiç sesinizi çıkarmayın, hazırlıklarınızı iyi yapın, seneye çıkmak için Ankaragücü gibi mücadele edin.

Şu Abramoviç de bir takım alacaksa alsın artık. Bizim kulüp takımlarının başkanları umutlarını ona bağlamış elleri böğründe bekliyorlar!

Göztepe, Eskişehir vs. Chelsea FC’yi satıp kendilerini mi alacağını düşünüyorlar acaba!

Tuhaf, hem de çok!

CEVAP VER