Misli.com Sultanlar Ligi 19. Hafta mücadelesinde PTT’ye konuk olan Eczacıbaşı Dynavit, rakibini deplasmanda 3-0 mağlup etti.

Başkent Voleybol Salonu’nda oynanan karşılaşmada, turuncu beyazlılar oyuna kontrollü bir şekilde başlayarak seti 25-19 kazandı.

Çekişmeli başlayan ikinci sette Eczacıbaşı Dynavit’in hücumdaki üstünlüğüne direnemeyen Ankara takımı, seti 26-24 kaybetti. Turuncu beyazlılarda ikinci sette kaptan Boskovic 7 sayıyla ön plana çıktı.

Karşılaşmanın son setinde, oyun üzerinde üstünlük kurmaya çalışan PTT’yi turuncu beyazlıların yaptıkları blok ve atak sayıları durdurdu. Eczacıbaşı Dynavit 25-22‘lik skorla deplasmanda rakibini 3-0 mağlup etti.

Maçın en skorer ismi 18 sayı ile kaptan Boskovic oldu. Eczacıbaşı Dynavit’li oyuncular toplamda 11 blok sayısı elde ederken, Beyza 13, Laura Heyrman 14 sayı ile galibiyette önemli rol oynadı.

Maç sonu görüşlerini paylaşan milli smaçör Hande Baladın, “Bugün takım olarak gösterdiğimiz performanstan ötürü oldukça mutluyuz. Zorlu PTT deplasmanında çalıştıklarımızın karşılığını almak çok önemliydi. Deplasmandan 3 puan ile dönüyoruz, performansımızın üzerine koyarak devam etmeliyiz.’ dedi.

Eczacıbaşı Dynavit –  Aydın Büyükşehir Belediyespor karşılaşması 18 Şubat Cuma günü, saat 17:00’da, Eczacıbaşı Spor Salonu’nda oynanacak. Mücadele, Misli.com Web ve Mobil TV  ekranlarından naklen yayınlanacak.

PTT – Eczacıbaşı Dynavit: 0-3

Salon: TVF Başkent Voleybol Salonu

Hakemler: Ayşim Koşar, Umut Maden

PTT: Campos, Bahar, Dimitrova, Rousseaux, Çağla, Sıla, Simay (L), Merve, Nur Dilsad.

Eczacıbaşı Dynavit: Saliha, Beyza, Boskovic, Hande, Heyrman, Ognjenocic, Simge (L), Gözde.

Setler: 0-3 (19-25, 24-26, 22-25)

Süre: 83 dakika (24,31,28)

CEVAP VER