Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Erzurum Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı’nda yaptığı konuşmada, “Bizim siyasetimizde milletle inatlaşmak, millete rağmen hareket etmek, milleti hafife almak diye bir anlayış kesinlikle söz konusu değildir. Şimdiye kadar hep milletimizle beraber yürüdük, milletimizle hareket ettik; Hakk’ın ve halkın rızasından başka bir gaye gütmedik. Bundan sonra da milletimizin gösterdiği istikamette yürümekte kararlıyız” dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Erzurum Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı’na katılarak, bir konuşma gerçekleştirdi.

Dadaş diyarı Erzurum’da bulunmaktan ve Erzurumlularla hasret gidermekten memnuniyet duyduğunu ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Buradan sizlerin vasıtasıyla tüm Erzurum’a, Erzurum’un yiğitlerine, Erzurum’un kadınlarına, gençlerine sevgilerimi, saygılarımı gönderiyorum. Erzurum’a ulaştığımız andan itibaren bizleri muhabbetle bağrına basan Dadaşlara can-ı gönülden teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

“AK Parti, iktidar gücünden bağımsız olarak, Türk siyasetine hâlen yön veriyorsa, siyasetin gündemini belirliyorsa, 84 milyonun umudu olmaya devam ediyorsa sebebi; istişareye, değişime, dönüşüme açık olmasıdır” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti’nin kuruluş felsefesinden ve prensiplerinden taviz vermeden kendini “güncellemeyi” başarabilmiş yegâne siyasi hareket olduğunu belirtti ve “Önümüzdeki dönemde de bu anlayışla çalışarak, Türkiye’nin önünde yeni ufuklar açacak projelerimizi devreye almaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

“MİLLETİMİZİN GÖSTERDİĞİ İSTİKAMETTE YÜRÜMEKTE KARARLIYIZ”

Siyasetlerinde milletle inatlaşmak, millete rağmen hareket etmek, milleti hafife almak diye bir anlayışın kesinlikle söz konusu olmadığını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasına şöyle devam etti: “Şimdiye kadar hep milletimizle beraber yürüdük, milletimizle hareket ettik; Hakk’ın ve halkın rızasından başka bir gaye gütmedik. Bundan sonra da milletimizin gösterdiği istikamette yürümekte kararlıyız. AK Parti kalesinde gedik açmaya yönelik gayretlerin akamete uğraması, 2023’le ilgili siyasi mühendisliklerin çöpe atılması, Türkiye ve Türk Milleti’yle ilgili kirli heveslerin kursaklarda kalması, bizim işte bu ilkeler etrafında vereceğimiz mücadeleye bağlıdır.”

Davalarında karamsarlığa, ümitsizliğe, yeise yer olmadığı gibi; rehavete, gevşemeye, atalete ve neme lazımcılığa da yer olmadığını vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Elbette eleştirilerimizi yapacak, hatalarımızı, yanlışlarımızı bir birimizin yüzüne cesaretle söylemekten çekinmeyeceğiz. Ama çalışmalarımızı yürütürken tıpkı bir duvarın tuğlaları gibi birbirimize kenetlenmeyi de bir an olsun ihmal etmeyeceğiz. Bize düşen çalışmak, çabalamak, kapısı çalınmadık hane, gönlü kazanılmadık insan bırakmayacak şekilde mücadelemizi sürdürmektir” dedi.

CEVAP VER