Kadınlar Futbol Süper Ligi  B grubunda  3’de 3 yaparak liderlik koltuğunda oturan Başkent ekibi 4.hafta maçında da Bitexen Adana İdman Yurdu’nu 3-0 gibi net bir skorla mağlup etti ve liderliğini sürdürdü.

Osmanlı Stadyumunda oynanan maça oldukça iyi başlayan FOMGET Kadın Futbol Takımı 26.dakikada Yana’nın golü ile 1-0 öne geçerken ilk devrede bu skorla tamamlandı.

İkinci yarıya da iyi başlayan taraf lider FOMGET takımı oldu. 59. dakikada kazanılan penaltıyı gole çeviren Daria skoru 2-0’a taşıdı.

Mücadelenin 69. dakikasında Daria kendinin ikinci takımın üçüncü golünü atarak maçın skorunu ilan etti. Bu galibiyetle puanını 12’ye yükselten Başkent ekibi 4’te 4 yaparak şampiyonluk yoluna kayıpsız olarak devam etti.

Kulüp Başkanı Ahmet Öksüz yaptığı açıklamada takımın her geçen gün performansının arttığına dikkati çekerek “Kendi evimizde Bitexen Adana İdman Yurdu ile zorlu bir maça çıktık. 3-0 gibi net bir skorla kazandığımız için mutluyuz. Kızlarımızın performansı her hafta artıyor. Bu da bizleri çok mutlu ediyor. Antalyaspor, Ataşehir Belediyesi ve AMED maçlarının ardından Bitexen Adana İdman Yurdu  galibiyeti bizleri hedefimiz olan 100. yıl şampiyonluğuna bir adım daha yaklaştırdı. Ben tüm sporcularımızı ve teknik heyetimizi yürekten kutluyorum” şeklinde konuştu.

CEVAP VER