7 – 9 Temmuz 2017 tarihlerinde İstanbul Atlı Spor Kulübü ev sahipliğinde gerçekleşen TSYD Kupası, İnönü Kupası ve prestijli Atatürk Kupası sahiplerini buldu.

Atatürk Kupası Champ’s Son ve Ömer Çetin’in oldu. Ömer Çetin ödülünü Türkiye Binicilik Federasyonu Başkanı Atıf Bülent Bora’dan aldı.

İkinci Skara Glen’s Cascador ile Hulki Karagülle, üçüncü Godfried Van Den Aard ile Çağrı Başel, dördüncü Chagal ile Hasan Şentürk, beşinci Cadet ile Beysim Hüseyinoğlu oldu.

İnönü Kupası IQ Van’teigenlo ile Şevval Er’in oldu! Şevval Er ödülünü Türkiye Binicilik Federasyonu Başkanı Atıf Bülent Bora’dan aldı.İkinci Casscolur ile Emre Gür, üçüncü SIEC Fabian ile Necmi Eren, dördüncü Pınolatta ile Ahmet Berk Başeğmez, beşinci Daytona De St.Anne ile Aslı Güleç odu.

TSYD Kupası Lou Lou ve Boran Demir’in oldu!Boran Demir ödülünü Ahmet Berken’den aldı. Yarışma ikincisi Camilla 11 ile Tuana Karakullukçu , üçüncü Alex V.K. ile Boran Demir , dördüncü Dartel Z ile İrem Lal Gören , beşinci Tiptoi ile Alida Aylin Zavaro oldu.

Yarışmaya katılan tüm sporcularımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Yarışma sonuçlarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

http://www.binicilik.org.tr/Yarisma/7446/ataturk-kupasi-engel-atlama-yarismalari

CEVAP VER