91’nci Gazi Koşusunun start numaralarının kura çekimi, TJKTV’nin Veliefendi Hipodromu’nda bulunan stüdyosunda canlı yayınla gerçekleşti.

Kura çekimi öncesi TJK Başkanı Yasin Kadri Ekinci, Gazi Koşusu’na katılabilmenin öneminden bahsederek, katılan tüm safkanlara şans ve ayaklarının düz basmasını diledi.

Sunuculuğunu Hilal Ergenekon’un yaptığı kura çekimine, duayen spiker Halit Kıvanç ve sanatçı Emre Karayel de katılarak safkanların start numaralarını belirledi. Yaşadığı büyük tecrübeleri ve anılarını izleyicilerle paylaşan Halit Kıvanç, kura çekiminde iki safkanın isimlerini belirledi ve sahiplerine bol şans temennilerini iletti.

91. GAZİ KOŞUSU’NUN KAZANANI KİM OLDU? TIKLAYIN

Sanatçı Emre Karayel ise kendisinin de 6 yıldır at sahibi olduğunu söyleyerek Gazi Koşusu’nda at koşmanın önemine vurgu yaptı. Karayel “En büyük arzum bu koşuda at koşmak ve mümkünse kazanabilmek” dedi. Emre Karayel koşuya katılacak safkanların ilgililerine başarı temennilerini iletti ve tayların da ayaklarının düz basmasını diledi.

Start Numarası Kura Çekimi; 91.Gazi Koşusu’na katılacak tayların sahipleri ve ilgilileri, TJK Başkanı Yasin Kadri Ekinci, Genel Sekreter H. Turgut Alakuş, TJK Asli Üyeleri, Genel Müdür Yardımcıları Burak Konuk ile at yarışı basını temsilcilerinden oluşan kalabalık bir grubun katılımıyla gerçekleşti.

KUPA PROGRAMI HABERİ İÇİN TIKLA

1 YORUM

CEVAP VER