Oğlu savaş pilotu olan ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence, müstakbel damadının da pilot olduğunu açıkladı. Almanya, Ramstein Hava Üssü’nde ABD’li askerlere hitaben yaptığı konuşmada kızının bir donanma pilotuyla nişanlandığını duyuran Mike Pence, “Bu yüzden yakında bir donanma havacısının kayınpederi olacağım.” dedi.

Türkiye ile ABD arasında gerçekleştirilen mutabakatın ardından ülkesine dönen Mike Pence’i taşıyan uçak Almanya, Ramstein Hava Üssü’nde mola verdi. Bu esnada üste görev yapan ABD askerlerine hitaben bir konuşma yapan Pence, Ramstein Hava Üssü’nün ABD ordusunun Avrupa’daki kalbi durumunda olduğunu söyledi. Kendisi orduya katılmasa da Kore Savaşı gazisi bir babanın oğlu olmaktan gurur duyduğunu söyleyen ve ABD Deniz Piyadelerinde Pilot Yüzbaşı rütbesiyle görev yapan oğlu Michael Pence Jr.’a atıfta bulunan Mike Pence, ”Ayrıca Karen ve ben bir deniz piyadesinin gururlu ebeveynleriyiz.” dedi.

Konuşmasında kızının da bir donanma pilotuyla nişanlandığını duyuran Pence, “Bu yüzden yakında bir donanma havacısının kayınpederi olacağım” dedi.

TOP GUN DAMAT

ABD Donanmasında Üsteğmen rütbesiyle görev yapan F-18 pilotu erkek arkadaşı Henry Bond ile nişanlandığı belirtilen Mike Pence’in 26 yaşındaki büyük kızı Charlotte, nişanlısının görev yaptığı üssü sık sık ziyaret ediyor. Nişanlısının uçuşlarını fotoğraflayan Charlotte Rose Pence, bu fotoğrafları da Instagram hesabından paylaşıyor.

ABD BAŞKAN YARDIMCISI’NIN EŞİ DE PİLOT

Kolej yıllarında pilot lisansı aldığı belirtilen Mike Pence’in eşi Karen Pence ise çocuklarıyla birlikte sadece bir kez uçmuş. Aile kurduktan sonra havacılığın tehlikeli bir hobi olduğu görüşünü savunmaya başlayan Karen Pence’in çok sık uçak kullanmadığı belirtiliyor. (Haberola-Necdet Gürsoy) 

CEVAP VER