EURO 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemelerinde ay yıldızlılar en zorlu deplasmanına konuk oluyor. A Milli Futbol Takımımız, Fransa karşısından da puan ya da puanlarla ayrılarak avantaj sağlamak için ter dökecek. Teknik Direktör Şenol Güneş, zorlu karşılaşma öncesi sahaya süreceği ilk 11’i şekillendirdi. Öte yandan milyonlarca futbol sever ‘’Fransa Türkiye maçı hangi kanalda saat kaçta?’’ sorusuna cevap aramaya başladı. Milli maçı canlı izlemek isteyenler yayın kanalı bilgilerine buradan ulaşabilirler. Peki, Fransa Türkiye maçı hangi kanalda saat kaçta? İşte muhtemel 11’ler ve Milli maç hangi kanalda sorusunun cevabı!

A Milli Futbol Takımımız, kendi sahasında 3-0 kazandığı Fransa ile bu kez deplasmanda karşı karşıya geliyor. İlk maçta alınan galibiyet ile ülkemize büyük bir gurur yaşatan ay yıldızlılar yine tarihi bir zafer elde etmenin peşinde. Milyonlarca futbol severin heyecanla beklediği Milli maç öncesi mücadelenin yayın kanalı da en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. Fransa Türkiye maçı hangi kanalda sorusuna cevap arayan kişiler ayrıntılara buradan ulaşabilirler. Peki, Fransa Türkiye maçı hangi kanalda saat kaçta? İşte Milli maç hangi kanalda sorusunun cevabı ve kritik maç öncesi önemli detaylar…

Fransa Türkiye maçı hangi kanalda saat kaçta?

Bu akşam 21:45’te milyonlar yine nefesini tutacak. Fransa deplasmanında zaferle dönmek isteyen ay yıldızlı ekibimiz son hazırlıklarını da tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. Bu mücadelenin canlı ve şifresiz yayınlanacağı kanal da belli oldu.

MUHTEMEL 11’LER

Fransa: Mandanda, Pavard, Varane, Lenglet, Digne, Sissoko, Tolisso, Matuidi, Coman, Griezmann, Giroud

Türkiye: Mert, Zeki, Merih, Çağlar, Umut, Mahmut, Hakan, Yusuf, İrfancan, Ozan, Burak (Cenk)

TARİH:14.10.2019

SAAT: 21:45

STADYUM: Stade de France

HAKEM: Felix Brych

YAYIN KANALI: TRT 1

(Sabah)

CEVAP VER