Altındağ Belediyesi gençlik merkezi öğrencileri,  duygu dolu bir anma programına imza attılar. 17 farklı mahallede hizmet veren gençlik merkezlerinin öğrencileri,  ”18 Mart Çanakkale Zaferi”ni unutulmaz bir etkinlikle andılar.

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki ve eşi Saadet Tiryaki’nin ev sahipliğindeki programa Altındağ Kaymakamı Erol Karaömeroğlu’nun yanı sıra Ak Parti Ankara Milletvekili Ali İhsan Arslan da katıldı. Ak Parti Altındağ İlçe Başkanı Ahmet Karaca’nın da hazır bulunduğu program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.

Çanakkale şehitlerinin anıldığı program,  çocukların mini tiyatro performansları ile devam etti. Çanakkale türkülerinin de seslendirildiği programda, okunan şiirler seyircileri duygulandırdı.  Ustalara taş çıkartan bir performansla sahnede devleşen çocuklar,  hep birlikte “Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez” mesajı verdiler.

“Altındağ’ın tüm gençleri ile gurur duyuyorum. “

Altındağ’ın tüm gençleri ile gurur duyduğunu ifade eden Veysel Tiryaki, Altındağ’a 17 gençlik merkezi açtıklarını ve bu merkezlere 25 bin öğrencinin devam ettiğini hatırlattı.  Geleceğimizi güzelleştirecek nesiller yetiştirmek için çalıştıklarını belirten Başkan Tiryaki, “Bugün gördüklerimiz, bunun hiç de uzak olmadığını bir kez daha bize gösterdi.  Tüm çocukları tebrik ediyorum” dedi.

“M. Kemal Atatürk ve Çanakkale şehitlerimizi rahmetle ve saygıyla anıyorum.  Türkiye’nin İstiklal Mücadelesi, Çanakkale Zaferi ile başlamıştır. “  diyerek sözlerini sürdüren Başkan Tiryaki, bu nedenle Türkiye’de yaşayan herkesin Çanakkale’yi mutlaka görmesi gerektiğine dikkat çekti.

Bugünkü anma programında görev yapan tüm çocukları canı gönülden kutladığını belirten Ak Parti Ankara Milletvekili Ali İhsan Arslan da, Çanakkale şehitlerini rahmetle anarak sözlerini tamamladı.

CEVAP VER