Hakan Akkaya’nın New York Fashion Week için hazırladığı  “Freedom-Özgürlük” temalı koleksiyonun defilesi büyük ilgi gördü. Akkaya imzalı 40 tasarımın tanıtıldığı defilede Çağla Şikel, Özge Ulusoy, Didem Soydan gibi modeller de podyuma çıktı. Defilesinde ağırlıklı olarak siyah rengi kullanan Akkaya, “New York Moda Haftası’nın resmi takvimine giren ilk Türk olmak benim için gurur verici” dedi.

Modacı Hakan Akkaya, ikinci kez katıldığı New York Moda Haftası’nda (NYFW) yeni koleksiyonunu tanıttı. Akkaya’nın modern tasarımlarının tanıtımını Selda Bağcan şarkısı eşliğinde gerçekleştirdiği podyumda Çağla Şıkel ve Özge Ulusoy rüzgarı esti.
Hakan Akkaya’nın “eşitlik” temasından ilham alarak “Hepimiz Biriz ve Aynıyız” ismiyle hazırladığı 2018 İlkbahar-Yaz Kadın-Erkek Koleksiyonunda, siyah ve beyaz renkler dikkati çekti.

Türk mankenler Çağla Şıkel ve Özge Ulusoy’un yanı sıra Paris Hilton’un kardeşi Barron Hilton da podyuma çıktı.

Akkaya’nın yeni koleksiyonunun sunumunda, erkek mankenler arasındaki açılış ve kapanışı Barron Hilton, kadın modasında da Çağla Şıkel yaptı.

Defilesinde tamamen Türk kumaşını kullanan Akkaya, modern tasarımlarının tanıtımını Türk Halk Müziği sanatçısı Selda Bağcan’ın “Katip Arzuhalım” şarkısının müziği eşliğinde gerçekleştirdi.

Akkaya, yeni koleksiyonuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Bahar 2018 için siyah ve beyaz geometrik baskılar ile yumuşak pastel tonları birbirine karıştırdım ve keskin kontrastlar oluşturdum.” dedi.

Barron Hilton ise defilede yer almasına ilişkin, “Hakan Akkaya’ya bana defilenin açılışı ve kapanışını yaptırdığı için teşekkürler. Bu inanılmaz koleksiyonun bir parçası olmaktan gurur duydum” ifadelerini kullandı.

İşte defileden yansıyan diğer kareler…

 

NOON BY NOOR DEFİLESİ İÇİN TIKLA

CHROMAT DEFİLESİ İÇİN TIKLA

ADDITION ELLE “ASHLEY GRAHAM” PLUS-SIZE DEFİLESİ İÇİN TIKLA

HELMUT LANG DEFİLESİ İÇİN TIKLA

TAORAY WANG DEFİLESİ İÇİN TIKLA

CEVAP VER