Ankara Sanayi Odası Başkanı Nurettin Özdebir ve Yönetim Kurulu üyeleri Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu’na tebrik ziyaretinde bulundu.

Basına kapalı olarak gerçekleşen ziyarette ASO Başkanı Nurettin Özdebir, yeni görevi nedeniyle Bakan Sarıeroğlu’nu tebrik etti. Özdebir ziyarette Ankara Sanayi Odası ve eğitimli ilgili çalışmaları hakkında kısa bir bilgi verdi. İş piyasalarının katı olduğunu ve bunu çeşitli kesimlere anlatmakta güçlük çektiklerini ifade eden Özdebir, bakanlığın görev alanına giren konuları daha yakından değerlendirmek üzere Bakan Sarıeroğlu’nu ASO Meclis toplantısına da davet etti.

Bakan Sarıeroğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, büyük bir sorumluluk aldığının bilincinde olduğunu ifade etti. ASO ve önerilerinin değerli olduğunu ve birlikte çalışacaklarını ifade eden Sarıeroğlu, tüm kararları büyük bir uzlaşıyla almaya çalışacağını belirtti. Sarıeroğlu, bir Ankara milletvekili olarak Ankara’nın her türlü sorunuyla da yakından ilgileneceğini sözlerine ekledi.

CEVAP VER