2 yıl üst üste şampiyonluğun ardından Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Fikret Orman, başarılı futbolcular Atiba Hutchinson, Andreas Beck ve Tolgay Arslan çocuklarıyla beraber Babalar Günü öncesinde Beşiktaş Stadı’nda bir araya geldi. Şampiyon kulübün başkanı ve futbolcular ALEM Dergisine başarılarını ve aile hayatlarını tüm samimiyetleriyle açıkladılar.

“UĞURUNA İNANDIĞIM TESBİHLERİM VAR”

Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Fikret Orman maç öncesi totemlerinden bahsederken “ Bir totemim yok, birden çok totemim var. Uğruna inandığım teşbihlerim var mesela. Maçlarımızı zaten 90 dakika rahat rahat izleyemiyorum. Stres oluyor benim için. 10’ncu dakikadan sonra koridorlarda maç boyunca yürüyüş yapıyorum” dedi. Futbol dışında tüm vaktini kızlarıyla geçirdiğini belirten Fikret Orman, kızlarının bütün stresini aldığını dile getirdi. Aslıgül ve Nazlı Orman ise; Babalarının çok yoğun bir ortamda çalıştığını emeklerinin karşılığını almasının onları çok mutlu ettiğini ve babalarıyla gurur duyduklarını söylediler.

Atiba Hutchinson ve oğlu Noah

Atiba Hutchinson & Noah

Dünyanın en ateşli taraftarlarından birine sahip olduklarını belirten ve “Şimdi şampiyonluğu kutlama ve dinlenme zamanı” diyen Atiba, oğlu Noah’ın adeta takımın maskotu olduğunu, taraftarlar başta olmak üzere herkesin onunla fotoğraf çektirmek istediğini bu sevgiden dolayı büyük mutluluk duyduğunu anlattı.

Andreas Beck & Amelia

Andreas Beck şampiyonluklarıyla ilgili “Bu Beşiktaş’ta yaşadığım ikinci şampiyonluk. Fantastik duygular içindeyim. Taraftarımız inanılmaz. Gaziantep dönüşünde bizi müthiş karşıladılar ve şampiyonluğun coşkusunu sonuna kadar hissettirdiler” dedi. Baba olmanın ise dünyanın en büyük mutluluğu olduğunu eşi Manuela ile kızı Amelie’nin kendisi için dünyanın anlamı olduğu söyledi.

Tolgay Arslan & Kian Ali

Dergiye şirin oğluyla poz veren bir diğer başarılı futbolcu ise Tolgay Arslan oldu. Arslan, minik oğlu Kian Ali ile objektif karşına geçti. Tolgay Arslan, oğlunun inanılmaz şekilde Beşiktaş fanatiği olduğunu dile getirdi. Bazen tesislere gelirken sabah kendisinden erken kalkıp formasını giydiğini sanki maça çıkacakmış gibi oğlunun hazırlandığını açıkladı. Baba olmanın tarifsiz olduğunu söyleyen Tolgay Arslan önce oğlu Kian Ali daha sonra da kızı Feli Aliya’nın doğumuyla bu tarifsiz mutluluğu iki kez yaşadığını söyledi.

CEVAP VER