2022 yazını konserden konsere koşarak geçiren başarılı sanatçı Buray, Alaçatı Cahide sahnesinde hafızalardan uzun süre silinmeyecek muhteşem bir performansa imza attı.

Rezervasyonları günler öncesinden dolan mekan için hazırladığı özel repertuvarla kendisini dinlemeye gelen hayranlarına sürprizlerle dolu bir gece yaşatan Buray, misafirleri arasında evlilik kararı alan bir çiftin mutluluklarına ise ortak oldu.
ALAZ ALAZ’LA BAŞLAYAN AŞK EVLİLİK TEKLİFİ İLE TAÇLANDI
Hayatlarını birleştirmek için ilk adımı Buray konserinde atan çifti sahnesinde ağırlayan Buray, tanışmalarına vesile olan şarkının ”Alaz Alaz” olduğunu öğrenince ise duygu dolu anlar yaşadı. Alaçatı Cahideyi tıka basa dolduran müzikseverlerle birlikte bu mutlu ana şahitlik eden Buray, anı ölümsüzleştirerek objektiflere hatıra pozu vermeyi de ihmal etmedi.
Popüler şarkısını mutlu çift için sahnesinde bir kez daha canlı canlı seslendiren Buray, bu jesti ile büyük alkış aldı.
Repertuarında dillere pelesenk olan şarkılar dışında, Deniz ve Mehtap, Ben Yine Sana Vurgunum, Dilek Taşı, İspanyol Meyhanesi, Seni Yerler ve Erkeklerde Yanar gibi Türk Müziğine iz bırakmış eserlere de yer veren başarılı sanatçı, yaklaşık iki saat süren performansını alkışlar eşliğinde noktaladı.

CEVAP VER