Özellikle söylediği Balkan Trakya şarkılarıyla dinleyicilerinin gönlünde taht kuran sanatçı Suzan Kardeş önceki akşam Akyarlar’daki Rammos Hotel Rios Sahnesindeydi. Geceye, sanatçı Metin Özülkü’ye yapılan sürpriz doğum günü partisi damga vurdu.

Sahnelerin sevilen isimlerinden Suzan Kardeş sahne aldığı Rammos Hotel Rios sahnesinde sevenleriyle buluştu. Sanatçı kendisini dinlemeye gelenlerin karşısına ” Evreşe Yolları” şarkısıyla çıkarken şarkının nakaratlarını söylettiği  izleyicinin sesi az çıkınca şarkıyı yarıda keserek, ” Bize sizleri eğlendirelim diye çok para verdiler eğlenmezseniz patrona ne deriz, ayrıca bu gece benim çok eğlenesim var hep ben mi sizi eğlendireceğim bu gece siz beni eğlendireceksiniz” diyerek espri yapmayı ihmal etmedi.  Kardeş programında ağırlıklı olarak Boşnak ve Hırvatça şarkılar söylerken, Trakya şarkılarıyla da tüm izleyicileri ayağa kaldırdı.

Masa Kontrolü Var

Programının ilerleyen bölümlerinde Suzan Kardeş konukların arasına inerek, ” Masa kontrolü var eski bir meyhaneci  olarak tüm masaları tek tek kontrol edeceğim mezeler yemekler tamam mı bakacağım” diyerek hem şarkı söyledi hem de bütün masaları kontrol etti.

Sanatçıyı dinlemeye gelen konuklar arasında sahnelerin güçlü sesleri Yeşim Salkım ve Metin Özülkü de vardı. Yeşim Salkım’ı sahneye davet eden Kardeş ” İkimizin çok sevdiği Boşnakça bir şarkı var onu birlikte söyleyelim” diyerek ” Moy Dilbere” adlı şarkıyı seslendirdiler. Salkım daha sonra çok sevilen ”Deli Mavi” şarkısını söyleyerek sahneyi gerçek sahibine bıraktı. Gecenin bir diğer sürprizi ise sanatçı Metin Özülkü’ye yapılan sürpriz doğum günüydü, saatler gece yarısını gösterdiğinde  masasına getirilen doğum günü pastasını gören Metin Özülkü sevinç ve şaşkınlıkla pastasını üflerken, pastayı yakın dostu Yeşim Salkım ile birlikte kesti.

CEVAP VER