Genç tasarımcı Ülkü Miray Er, her biri benzersiz tasarımlardan oluşan Lumier markasının çantalarını Six Senses Kocataş Mansions’ta muhteşem bir davetle tanıttı.

Her bir parçasını özenle tasarlayan genç girişimci Ülkü Miray Er, ilhamını annesinden aldığı çantaları ilk kez bir davette modaseverlerle buluşturdu. İlk gününden bu yana en iyi zanaatkarlarla çalışan ve en yüksek kalitedeki malzemeleri kullanan Lumier’in eşsiz çantaları çağdaş bir tasarım diliyle gerçek kuzu derisi ve 14 ayar altınla hayat buluyor.

Yeni neslin hayal gücünü lüks ve cesaretle şekillendiren marka, ses getirecek olan bu yolculuğunun heyecanını dostlarıyla paylaştı. Lüksün ulaşılabilir halinin Lumier’in renkli dünyasıyla yorumlandığı tasarım çantalar büyük beğeni topladı.

Davete katılan isimler arasında; Uğur Batur, Elif Girgin, Çiğdem Haznedar, Özlem Öksüz, Banu Gökyar, Deniz- Ufuk Kallıkçı, Elif Erdem, Figen Gündoğdu, Firdevs-Elif Önay, Gülperi-Aybike Ataca, Hatice Aydın, Kübra Bahşi, Hilal Kallıkçı, Işık Durak, Kağan Onan, Yaren Esengül, Naz Kamaşak, Nazlı Tanrıkulu, Oytun Özdoğan, Alde Beran, Volkan- Nurdan Keçeci vardı.

CEVAP VER