Galatasaray Spor Kulübü’nün 39’ncu Başkanı Dursun Aydın Özbek ve kurul üyeleri, Ankara Galatasaraylılar Birliği Başkanı Nejat Üreten ve 1905 AGS İş Adamları Derneği Başkanı Özgür Bayraktar ve derneklerin üyeleriyle birlikte, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün huzuruna çıktı.

Özbek’in mozoleye çelenk bırakmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve sonrasında İstiklal Marşı okundu. Törenin ardından Özbek, Misak-ı Milli Kulesi’ndeki Anıtkabir Özel Defteri’ni imzaladı.

Dursun Özbek, Anıtkabir Özel Defteri’ne şu ifadeleri yazdı:

“Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu yüce Atatürk,

Bugün, Galatasaray Spor Kulübü 39’ncu başkanı olarak manevi huzurunuzda bulunmaktan dolayı büyük bir gurur ve heyecan duyuyorum. ‘Fikri hür, vicdanı hür’ Galatasaray ailesi olarak, belirlediğiniz hedefler doğrultusunda birlikte ilerlemekten bir gün olsun vazgeçmedik, vazgeçmeyeceğiz. Devrimleriniz ve fikirleriniz yolumuzu her zaman aydınlatacaktır. Türkiye’nin gururu Galatasaray Spor Kulübü’nü daha büyük başarılara taşıyacağımıza kendim ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım adına söz veriyorum. Ebedi saygılarımla.”

YENİ TEKNİK DİREKTÖRÜMÜZ ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA AÇIKLANIR

Konuya ilişkin görüşlerini dile getiren Ankara Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği Üyesi Vahap Altan Palabıyıkoğlu, “Yeni başkanımızın Ankara’ya gelmesinden tabi ki çok mutluyuz. Anıtkabir’de bir ziyareti oldu, yarın da Galatasaray cemiyetinin geleneksel pilav günü var. Herhalde önümüzdeki hafta da yeni teknik direktörümüz açıklanır. Galatasaray çok daha iyi yerlere layık biliyorsunuz. İnşallah her şey hepimiz için çok iyi olacak.” dedi. (Haberola-Necdet Gürsoy)

 

CEVAP VER