Oyunculuğunun yanı sıra yazarlık kariyeriyle de adından söz ettiren Nursel Köse bu kez aksiyon dozu yüksek, fantastik ögeler barındıran gerilim macera kitabı “5. Kan” ile okurlarının karşısında.

Nemesis Yayınları’ndan çıkan romanıyla Nursel Köse, bu hafta sonu cumartesi günü Suadiye, pazar günü de  Cevahir AVM’deki D&R mağazasında okurlarıyla buluşarak kitabını imzalayacak.

“5. Kan” Nursel Köse imzasıyla Nemesis Kitap etiketiyle raflardaki yerini aldı. Temelini kan grubuna göre beslenmeden alan eser, hazırladıkları aşıyla dünyayı hastalıklardan kurtaracağını iddia eden doktor ve ekibinin, aşının uygulama gününde yaşadıkları şok edici bir gelişmeyle başlıyor.

Macera, gerilim ve polisiye dozu her sayfada giderek yükselen “5. Kan”, kurgusuyla okurları sürükleyici bir hikâyenin içerisine çekiyor. Türkiye, Yunanistan,  İtalya, İngiltere, İsrail, Hindistan gibi ülkelere sürüklenen kahramanlar, bir yandan olayı çözmeye çalışırken bir yandan da peşlerindeki katillerden canlarını kurtarmanın yollarını arıyorlar.

Yıllardır kan grubu diyetini kendisi de uygulayan Nursel Köse, “Eşim Ulrich Mertin’le yaptığımız seyahatlerde bir kitap yazma fikri doğdu ve yıllar içinde olgunlaşan araştırmalarımız macera ve heyecan dolu kısa hikâyelere dönüştü. Kitabın ana hatları salgından önce, Avrupa’nın birçok yerini gezdiğimiz son yolculuklarımızda oluşmuştu bile,” diyerek “5. Kan”ın nasıl ortaya çıktığının ipuçlarını kitabının önsözüne de eklemiş. 

“5. Kan”da, romanın baş kahramanı doktor, bir anda mucizevi cankurtarandan katliamcıya dönüşürken ekibi de gerçekleri araştırmak, aslında ne olduğunu anlamak için zorlu bir yola koyulur. Bu yolculukta sürprizler, bilimsel şaşırtıcı bilgiler ve muhteşem bir macera kitapseverleri bekliyor. Bakalım “5. Kan”, Nursel Köse okurları tarafından nasıl geri dönüşler alacak.

Nursel Köse okurlarına küçük bir hatırlatma; Köse, 18 Haziran Cumartesi günü saat 15.00’da D&R Suadiye’de, 19 Haziran Pazar günü saat 15.00’de D&R İstanbul Cevahir AVM’de okurlarıyla buluşarak, sohbet edip kitaplarını imzalayacak.

CEVAP VER