Sağlık, içsel güç ve zihinsel huzur mottosuyla 360 derece çözüm sunan Vitalica Wellness, bugün gerçekleştirdiği lansmanda Ayşe Tolga & Dr. Mehmet Portakal ile iş birliğini duyurdu.

Vitallica Welness; holistik klinik tedavilerini, Ethica Sağlık Grubu bünyesindeki hastanelerinde sunduğu deneyimleri uzman kadrosu ve gelişmiş teknolojik tedavileri ile dünyanın öncü sağlıklı yaşam kliniklerinden biridir. Bütünsel tıbbı muayene, detaylı analiz, farklı detoks ve wellness programları, beslenme programları – bakımları ve terapileri, stüdyo çalışmaları, atölyeler ve kurslar gibi çeşitli imkanlar ve kişiye özel tedavi yöntemleri sunmaktadır.

“İyilik, Sağlık ve Güzellik için Yanınızdayız”

16 Haziran Perşembe günü Vitalica Wellness Nişantaşı’nda bütünsel sağlık ve terapist hizmetleri sunan, Ayşe Tolga’nın ev sahipliğinde gerçekleşen Vitalica Wellness Lansmanına Dr. Mehmet Portakal ve pek çok davetli katılım sağladı.

Sağlık ve Wellness trendleri takip ederek birebir hizmetleri Türkiye’ye getirme misyonu sunan Vitalica Wellness, Klinik Aromaterapist ve Bütünsel İyi Yaşam Terapisti Ayşe Tolga ve Dr. Mehmet Portakal’ı bir çatı altında buluşturdu. Sağlıklı yaşam tutkunlarının bir araya geldiği özel etkinlikte Vitalica Wellness uygulamaları, tedavi yöntemlerine kadar pek çok alandan bahsedildi.

“İyi gözükmek değil, içeriden dışarıya taşan sağlık”

Sağlıklı yaşam yazarı ve Bütünsel İyi Yaşam Terapisti Ayşe Tolga yaptığı konuşmada, şunları belirtti:

“Bütün uzmanlığıyla ve adanmış özel alanlarıyla wellness hizmetleri sunan bir klinikte gönül rahatlığıyla bu çatı altındayım diyebileceğim bir yerdeyim. Kan tahlillerinizden, genetik testlerinize kadar ihtiyacınız olan her şeyi tek bir çatı altında bulabilmeniz mümkün… 2020 yılında Covid etkisiyle öğrendiğimiz ancak bizim uzun yıllardır söylediğimiz gibi sağlık kaybedilecek bir şey değil korunulması gereken bir şeydir. Pek çok kişi nasıl böyle genç ve güzel kalabildiğimi soruyor. Sonuçta yaptığımla göründüğüm şeyin eşit olması gerekiyor. 50 yaşımı bu şekilde kutluyorum. İyi gözükmek değil, içeriden dışarıya taşan sağlık aslında… Mehmet Hocamızla yolumuzun kesişmesine çok mutluyum. Sizin de bildiğiniz gibi, doğu ile batı arasında bir fark var. Doğu semptom ile batı ise semptomun sebebiyle ilgileniyor. Asıl önemli olan ise ikisini bir araya getirmektir. Burada çok farklı disiplinlerden çok kıymetli uzman arkadaşlarım var. Bu çatıya geldiğinizde hem benden danışmanlık alabilir hem de pek çok uzman hekimlerimizle bir araya gelebilirsiniz.”

Sağlığın etkisine vurgu yapan Dr. Mehmet Portakal: “Bizler burada ağrı tedavilerinden estetik uygulamaları, bağışıklıktan obezite programları, ağrı ve romatizma hastalıkların tedavileri konusunda ameliyatsız, ağrısız, etkin, kolay ve hızlı tedavi yöntemlerimizle hizmet vermeye devam edeceğiz” açıklamalarında bulundu.

Online bağlantı aracılığıyla Le Meridien Bodrum Vitalica Wellness’a bağlanılarak, Helin Atik Vitalica Wellness programlarından ve tedavi yöntemlerinden bahsederek davetlilerin sorularını cevapladı. Ardından davetlilerin katılımı ile Vitalica Wellness alanları ziyaret edildi.

 

CEVAP VER