Multi Corporation Grubu’na bağlı, Türkiye’nin BREEAM Sertifikası’na sahip en büyük binası ve Ankara’nın ilk yeşil alışveriş merkezi olma özelliğine sahip Gordion Alışveriş Merkezi’nin yeni müdürü Yasemin Aysal oldu.

1996’da İstanbul Teknik Üniversitesi Çevre Mühendisliği bölümünde lisans eğitimini tamamlayan Aysal, 1998 yılından beri iş dünyasında üst pozisyonlarda görev alarak tecrübelerini destekledi. Şimdiye kadar sırasıyla Metro Properties, AB İnvest, Nef Gayrimenkul’de çeşitli pozisyonlarda yöneticilik ve son olarak İşmer bünyesinde Profilo Alışveriş Merkezi Müdürü olarak görev almış olan Yasemin Aysal, Mayıs 2022 tarihi itibariyle Gordion AVM müdürlüğü görevine atandı.

Yasemin Aysal, Gordion Alışveriş Merkezi çatısı altında düzenlenecek kampanya ve etkinliklerle ilgili ise şunları söyledi: “Ziyaretçilerimizin beklentileri bizler için oldukça değerli, bu sebeple dönemsel yapılan ölçümlemelerin sonuçları dahilinde pozisyon almanın önemli olduğunu düşünmekteyiz. Devamlılık gösteren etkinlikler, anında kazandıran ya da çekiliş kampanyalarını ziyaretçilerimize sunmaya devam edeceğiz. Mevcut alışveriş deneyimlerine ek olarak dijital dünyanın olanaklarını da kullanarak yeni deneyim alanları sunmak hedeflerimiz arasında.”

Multi Corporation Türkiye’deki varlığını sürdürmeye gelişerek ve büyüyerek devam ediyor. Bünyedeki tüm Alışveriş Merkezlerinde de olduğu gibi Gordion Alışveriş Merkezi de gelişen ve değişen tüketici alışkanlıklarına göre kendini yenilemeye ve yeni dünyaya ayak uydurmaya devam ediyor olacak.

CEVAP VER