Fotoğraf Sanatı Kurumu – FSK, 28 yıllık tecrübesi ile üyelerini ve fotoğraf severleri Ankara şehrinin “kent dokusuna” dokunabilecekleri ve sosyal yaşama şahitlik ederek, bunları belgeleyebilecekleri gezilerine Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası – CSO Ada Ankara gezisi ile devam etti.

Etkinlik için konser salonu bünyesinde faaliyet gösteren Kovan Bistronomy Cafe’de buluşan üyeler burada kısa bir brifing aldı. Fotoğrafçılara gezi boyunca eşlik eden Kültür ve Turizm Bakanlığı Fotoğrafçısı ve FSK Üyesi Gülcan Acar, yapı akustiği ve hacim akustiği de dâhil olmak üzere katılımcılara detaylı bilgiler verdi.

CSO TARİHİ SALON’DA 19 MAYIS COŞKUSU

Gezinin ardından CSO Tarihi Salona geçen fotoğrafçılar, burada “Asya’dan Anadolu’dan Gençliğe” isimli etkinliğe katıldı. Etkinlikte, Ankara Devlet Türk Halk Müziği Korosu ve Türk Dünyası Müzik ve Halk Dansları Topluluğu, Şef Necmi KIRAN ve Şef Cem GÜRDAL yönetiminde, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’na özel, Türk Cumhuriyetleri ve Anadolu repertuvarından, danslar eşliğinde coşkulu eserler seslendirdi. (Haberola-Necdet Gürsoy)

CEVAP VER