Türkiye’nin en sevilen kadın sanatçılarından Sertab Erener, 2022 yazının ilk Harbiye performansında kendisini dinlemeye gelen müzikseverlere unutulmaz bir akşam yaşattı.

Kerkisolfej organizasyonuyla gerçekleşen konserine  başlayan Sertab Erener sürprizlerle dolu gecede tam anlamıyla müzikal bir şölene imza attı. Konserinin ortalarına doğru yepyeni bir projenin startını verdiğini müjdeleyen Erener, ‘’Sizlerle beni çok heyecanlandıran bir şey paylaşmak istiyorum. Hatta birazcık ta söyleyeceğim sanırım. Benim uzun yıllardır yapmak istediğim bir şeyi ancak geçen yıl başlayabildim. Benimle ilgili birileri konuşurken sürekli kulağıma gelen bir şey bu. ‘’Ya Sertab müzik olmadan söylesen de dinlesek…’’

Düşündüm; Müziksiz ne yapabilirim? Ninni söylemeye karar verdim ve bu aynı zamanda AÇEV’e bir yardım kampanyası haline geldi. Ninniler çaldıkça başka çocuklara ilaç olacak. Gelgelelim bu projenin ucu geldi dokundu Sezen Aksu’ya. Müzik hayatım onunla başladı fakat onunla hiç düetimiz yoktu. Taa ki düne kadar. Onunla yani Sezen ile onun yazdığı bir ninni söyledik. Şimdi o ninniden birazcık çalayım hatta mırıldanayım istiyorum sizlere. Bu şarkının demosu bana Amerika’dayken geldi ve ben gözyaşlarıma hakim olamadım. Umarım sizlerde beğenirsiniz.’’ Diyerek sözleri Minik Serçe’ye ait olan ninniyi Harbiye Açık Hava’yı dolduran binlerce müziksever için seslendirdi.  Etkinlik alanında duygusal rüzgarlar estiren ninninin ardından ‘’Umarım bütün çocuklara, kötülüklere, ve dünyanın deliliğine  küçücük bir merhem olsun istiyoruz bu şarkı’’ diyen Sertab Erener, ayakta alkışlandı.

Sahnede dur durak bilmeyen performansıyla herkesi kendine hayran bırakan Sertab Erener, geçmişten günümüze hit olmuş şarkılarıyla muhteşem bir gecenin mimarı oldu. Finalde müzikseverlerin yoğun isteği üzerine sahneye geri dönerek ‘’Olsun’’ şarkısına bis yapan başarılı sanatçı, sahneyi alkışlar ve tezahüratlar eşliğinde terk etti.

CEVAP VER